Firmă mutări mobilă: atunci când aveți nevoie să transportați mobilă sau alte obiecte personale care necesită o atenție deosebită este important să apelați la ajutor profesional. O firmă specializată în relocari rezidențiale sau de firme vă poate oferi o serie de servicii esențiale, dacă trebuie să transportați piese de mobilier grele și fragile sau dacă nu dispuneți de spații de închiriere. O astfel de firmă de transport și mutări mobilă dispune de personal calificat, cu experiență, deci servicii complete și eficiente.
Aceste servicii variază de la o firma la alta. În acest articol vă prezentăm șase dintre cele mai comune și utile servicii pe care le oferă o firmă mutări mobilă profesionistă.
 
Iată care sunt acestea:
 
Ambalare și împachetare 
Acesta este unul dintre serviciile importante pe care o firmă de mutări le oferă. Echipa de specialiști va ambala și transporta mobilierul, indiferent de mărime sau cantitate, într-un mod sigur și eficient. Totodată, sunt firme care pun la dispoziție materiale necesare  pentru relocare, începând cu  folii cu bule sau cutii din carton și terminând cu paturi de protecție mobilier și transpalet manual. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe alte aspecte ale mutării, precum acomodarea în noua casă sau familiarizarea cu cartierul în care urmează să locuiți, fără a vă face griji cu privire la manipularea obiectelor grele și fragile.
 
Transport de mobilă
Dacă noua locuință se află la o distanță mai mare sau aveți nevoie de o mașină sau un camion specializat pentru transportul mobilierului pe distanțe mari, firma de mutări mobilă vă poate oferi această opțiune. Ea dispune de vehicule echipate corespunzător pentru a asigura transportul mobilierului pe parcursul călătoriei. Un astfel de utilaj este pianoplanul, foarte util pentru transportul mobilierului greu pe scări, mai ales în acele blocuri care nu dispun de lift pentru marfă.
 
Montaj de mobilă
 În cazul în care mobilierul dvs. necesită dezasamblare sau asamblare, o firmă mutări mobilă vă poate oferi servicii de montaj și demontaj. Acesta este un serviciu important, în special pentru mobilierul complex sau pentru cei care nu au timpul sau abilitățile necesare pentru a efectua aceste operațiuni.
 
Transport obiecte grele
Obiectele grele precum seifuri, pianine sau echipamente de uz industrial sunt dificil de mutat. Firmele de mutări au personal instruit și echipamente specializate, cum ar fi lifturile exterioare, pentru a face față acestor obiecte voluminoase și grele în mod adecvat.
Utilizarea lifturilor exterioare pentru transportul de mobilă este foarte utilă în cazul clădirilor cu mai multe etaje sau dacă mobilierul trebuie transportat pe exteriorul clădirii. Lifturile exterioare sunt echipamente profesional și facilitează mutarea obiectelor grele și voluminoase în siguranță, evitând astfel deteriorarea mobilierului sau a clădirii.
 
Închiriere spații de depozitare
Dacă aveți nevoie de un loc sigur și temporar pentru a depozita mobilierul sau alte bunuri, în timpul procesului de mutare și după, o firmă mutări mobilă vă poate pune la dispoziție spații de depozitare la prețuri accesibile. Astfel de spații pot fi închiriate pe perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Totodată, în astfel de spații puteți depozita și alte obiecte ori de câte ori aveți nevoie. Acest lucru vă permite să vă mutați în etape sau să faceți față unor situații neașteptate în timpul procesului de relocare. Aceste spații de depozitare dispun de obicei și de sisteme de supraveghere 24/24 h.
 
În concluzie, o firmă mutări mobilă oferă o gamă variată de servicii pentru a facilita procesul de mutare, asigurându-se, totodată, că mobilierul și bunurile dumneavoastră ajung în siguranță la destinație. Aceste servicii sunt esențiale pentru a reduce stresul și dificultățile asociate cu mutarea și transportul obiectelor. Astfel, vă veți asigura că totul se desfășoară în mod eficient și fără probleme. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *