Dacă ai în plan să te muți într-o nouă casă, trebuie să știi că o bună organizare a timpului și a etapelor ce trebuie parcurse sunt esențiale. În acest articol îți oferim un ghid complet pentru o mutare eficientă împreună cu câteva sfaturi care să-ți ușureze munca. astfel încât  să te muți cu un minimum de efort și fără alte costuri neprevăzute sau amânări nedorite.

Un prim pas ce trebuie avut în vedere este manipularea mobilierului voluminos, care are nevoie de o atenție deosebită și de multe mâni de lucru. În acest context, trebuie făcută mai întâi demontarea acestuia pentru a putea fi ambalat și împachetat corespunzător. În acest fel corpul de mobilă va fi mai ușor de transportat și astfel se va reduce riscul de zgârieturi sau deteriorări din timpul transportului. Te sfătuim să apelezi la o firmă de mutări mobilă  profesionistă deoarece îți poate pune la dispoziție echipamente de ultimă generație de transportat mobila, foarte utile mai ales dacă locuiești la un etaj superior al blocului sau dacă nu există lift de marfă pe scară. Astfel vei putea preveni accidentele neplăcute. Mai jos îți oferim o serie de sfaturi practice pentru a te bucura de o mutare eficientă.

Un alt pas important, alege să folosești materiale de ambalare de bună calitate, cum ar fi folii cu bule de aer, folii de plastic și cutii de diferite mărimi din carton gros – cele din urmă sunt foarte importante deoarece te ajută să transporți ușor mobilierul. Totodată, înfășoară cu grijă piesele de mobilier pentru a le proteja împotriva zgârieturilor și lovirilor. Asigură-te că au marginile protejate. Verifică dacă mobilierul poate trece prin uși și pe coridoare fără a fi forțat. Folosește materiale de protecție pentru a preveni zgârieturile în timp ce miști piesele de mobilier. Aceasta este o măsură simplă, dar eficientă care te  va ajuta să protejezi mobilierul, dar și podeaua.

Totodată, investește în echipament de transport adecvat, cum ar fi cărucioare pentru mobilier. Acestea înseamnă o protecție în plus a mobilierului în timpul mutării.

Pasul 3: stabilește  ruta înainte de data propriu-zisă a mutării. În acest fel vei putea evita aglomerația din oraș. Pe parcursul procesului de transport, oprește-te periodic pentru a verifica starea mobilierului. Asigură-te că toate legăturile și ambalajele sunt în continuare intacte și ajustează-le dacă este necesar.

Colaborarea cu o firmă de mutări mobilă și transport va ușura considerabil tot acest proces de tranziție. Move Solutions oferă servicii complete de relocare de cea mai bună calitate și la costuri accesibile, dar și echipamente de manipulat mobila de ultimă generație.

Unul din acestea este liftul exterior de mobilă. El  facilitează transportul mobilierului de la etajele superioare. Indiferent dacă te muți lucrurile personale sau un birou de firmă, liftul exterior de mobilă elimină dificultățile legate de coborârea și urcarea mobilierului pe scări.

Acest lift exterior de mobilă, marca Klaas este soluția ideală pentru mutări fără bătăi de cap. El suportă o greutate de 400 de kg și poate ajunge până la 30 de metri în înălțime. Funcționează pe un șasiu Nissan.

Cel de-al doilea utilaj pus la dispoziție de Move Solutions este pianoplanul – denumit și stair climber. Acest utilaj inovator permite echipei noastre să transporte cu ușurință obiecte masive pe scări, eliminând astfel efortul fizic și riscul de deteriorare. Indiferent cât de dificile sunt scările, acest pianoplan face posibilă mutarea obiectelor grele fără compromisuri ce țin de siguranța acestora.

Move Solutions oferă servicii de înaltă calitate și personal calificat. Datorită echipamentelor sale de ultimă generație pe care le pune la dispoziția clienților, mutarea mobilierului devine o experiență plăcută și, cel mai important, eficientă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *