Lift exterior mobilă: cunoscut și sub denumirea de platformă exterioară, este o soluție inovatoare și utilă în contextul mutărilor rezidențiale sau în relocarile de firme. Acest tip de lift este proiectat pentru a facilita transportul vertical al obiectelor grele sau al mobilierului de la un etaj la altul, mai ales, în situațiile în care accesul la clădire nu permite instalarea unui lift tradițional sau al unei rampe permanente.
Un lift exterior mobilă este o platformă care se deplasează pe o coloană verticală, permițând astfel ridicarea și coborârea obiectelor grele sau a mobilierului de-a lungul unei clădiri sau într-un spațiu exterior.
 
Mai jos îți prezentăm câteva informații despre caracteristicele și avantajele pe care le oferă un lift exterior mobilă:
 
Accesibilitate optimă
Un lift exterior mobilă este ideal pentru transportul mobilierului sau al altor obiecte de mari dimensiuni în clădirile în care accesul la nivelurile superioare sau inferioare este limitat sau dificil. Acest lift poate fi instalat rapid și oferă un mod eficient de transport vertical.
 
Economie de timp și efort
Comparativ cu metodele tradiționale, precum liftul de marfă sau folosirea scărilor, un lift exterior mobilă reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru a muta obiecte voluminoase sau grele. Acest lucru face ca mutarea să fie una rapidă și mai puțin obositoare.
 
Siguranță
Lifturile exterioare de mobilă sunt astfel proiectate pentru a fi sigure și fiabile. Acestea sunt echipate cu sisteme de siguranță precum cele de frânare, ceea ce previne  accidentele și asigură transportul obiectelor în condiții optime.
 
Multifuncționalitate
Lifturile exterioare pot fi folosite nu doar în mutări rezidențiale, ci și în reamenajări de firmă. Astfel, acestea sunt utile pentru transportul echipamentelor de birou, al arhivelor și al mobilierului de birou  de la un etaj la altul.
 
Costuri reduse
Comparativ cu construcția unei rampe permanente sau instalarea unui lift tradițional, costurile specifice unui lift exterior mobilă sunt mai reduse. Această opțiune este  atractivă din punct de vedere financiar.
 
Confort pentru angajați sau locatari
Atunci când mutarea implică transportul de bunuri grele sau echipamente în clădiri de birouri sau în locuințe, un lift exterior mobilă crește confortul angajaților sau al locatarilor, deorece reduce stresul și riscul de accidentări.
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions vă pune la dispoziție un lift exterior mobilă, marca Klass cu care veți putea transporta ușor și fără efor piesele de mobilier care nu pot fi deplasate pe scări sau într-un lift de bloc. Acest lift exterior, marca Klaas, este montat pe un șasiu Nissan Cabstar și poate ridica până la 400 kg. 
Totodată, acesta ajunge la o înălțime de 30 m. În același timp, liftul exterior de mobilă oferit de Move Solutions este de înalta calitate, fiind fabricat în Germania. Acesta permite o manipulare precisă la cele mai bune standarde de siguranță. Utilajul este disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi.
 
Pe lângă acest lift exterior, Move Solutions oferă servicicii complete de mutare. Acest lucru înseamnă că asigură întregul proces de tranziție dintr-o locație în alta: împachetare, transport și depozitare. În ceea ce privește serviciul de depozitare, veți putea dispune de spații de depozitare, de tip container maritim, pentru perioade mai scurte sau mai lungi. Aceste depozite sunt prevăzute cu găuri pentru ca marfa depozitată să poată fi păstrată în condiții optime și dispun de supraveghere 24/24 h.
 
 
În concluzie, un lift exterior mobilă este o soluție practică și eficientă pentru mutarea într-o casă nouă sau o relocare firmă deoarece oferă o bună accesibilitate, economie de timp și efort, siguranță, dar și costuri reduse. Astfel, alegerea acestui tip de lift va facilita semnificativ procesul de mutare și îți va oferi o tranziție rapidă și fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *