Firmă mutări mobilă – Plănuiești să te muți într-o casă nouă? Sunt multe etape de parcurs astfel că totul te copleșește și nu știi cu ce să începi? Deși mutarea este un eveniment fericit din viața cuiva, se dovedește a fi și destul de stresantă. Însă, există câteva reguli care dacă sunt respectate întocmai, mutarea va decurge fără probleme în ceea ce privește costurile sau siguranța transportului. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a scăpa de stres este să angajezi o firmă de mutări mobilă care să te ajute cu demontarea și transportul mobilierului.

Odată ce ai apelat la serviciile unei firme de mutări mobilă profesioniste, poți petrece ziua mare de mutare relaxat, în timp ce profesioniștii se vor ocupa în locul tău de ambalarea și transportul tuturor obiectelor personale către noua locuință.

Iată de ce colaborarea cu o firmă de mutări mobilă cu experiență este absolut necesară:

  1. O firmă profesionistă te poate ajuta să împachetezi corespunzător toate bunurile personale;

Vrei să te asiguri că totul ajunge la noua ta casă în stare perfectă? Apelează la profesioniști. Majoritatea firmelor de oferă servicii de ambalare. Astfel, împachetarea nu va mai fi una dintre cele mai copleșitoare sarcini legate de mutare – unele articole sunt mai greu de împachetat corect.

Totodată, o firmă de mutări mobilă îți poate pune la dispoziție toate materialele necesare pentru ambalare, astfel nu trebuie să-ți mai faci griji în această privință deoarece obiectele tale cele mai prețioase și fragile sunt ambalate în siguranță pentru a ajunge la noua ta casă tefere și nevătămate. Nu doar că angajații se vor asigura că totul este ambalat în siguranță, dar este mai puțin probabil să pierdeți ceva datorită abilităților lor excelente de etichetare.

  1. Angajarea experților în demontări de mobilă înseamnă economie de timp și bani 

Cu siguranță, ai putea încerca să muți singur toate obiectele de mobilier și bunurile personale în noua ta casă. Poți chiar să ceri ajutorul unui prieten sau doi pentru a economisi din cheltuielile legate de angajarea unui profesionist. Însă, s-ar putea să ajungi să pierzi bani în tot acest proces de relocare dacă ceva se sparge pe parcurs. Angajații profesioniști au experiență în transportul în siguranță a pieselor de mobilier de diferite greutăți și dimensiuni. Așadar, poți sta liniștit deoarece totul va ajunge la noua ta casă fără nicio deteriorare.

Luați în considerare și o mașină de transport adecvată.  Dacă decizi să nu angajezi  o firmă de mutare, va trebui totuși să găsești o mașină de transport potrivită pentru cantitatea de marfă ce trebuie transportată. Este puțin probabil că vor putea încăpea toate lucrurile personale și piesele de mobilier în mașina familiei. Dacă vei folosi propria mașină, va trebui să faci nenumărate drumuri între vechea și noua casă. În acest sens, trebuie să știi că orice cotație de mutare va include și transportul, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci griji cu privire la închirierea unei mașini de transport.

Un alt lucru pe care îl veți economisi angajând o firmă de mutări mobilă este timpul pe care îl câștigi deoarece întregul proces de relocare va fi mult mai rapid și eficient. Acest lucru înseamnă că poți fi în noua ta casă doar în câteva ore.

Echipamente de manipulare și mutare mobilă profesioniste

Firmele de mutări dețin echipamente  performante necesare ca relocarea să fie ct mai fluidă, fără incidente. Astfel de utilaje automatizate sunt pianoplanul și liftul exterior pentru mobilă, foarte importante dacă trebuie să transporți mobilier greu.

Angajarea unui profesionist te ajută să previi accidentările 

Chiar dacă încercarea de a te muta pe cont propriu poate părea o idee bună la prima vedere, s-ar putea să ajungi să regreți că ai luat această decizie deoarece te poți răni în când muți  unele dintre piesele de mobilier mari sau grele, și ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te trezești în prima ta dimineață în noua ta casă cu dureri și zgârieturi.

Bunurile personale vor fi asigurate pe durata transportului

Dacă alegi să te muți singur, toate bunurile vor fi asigurate. Unul dintre numeroasele avantaje pe care le oferă colaborarea cu o firmă mutări mobilă este acela că bunurile tale vor fi asigurate, iar acest lucru înseamnă că poți sta liniștit deoarece nu va exista nicio pagubă pe toată durata transportului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *