Te muți într-o casă nouă și n-ai cu cine lăsa mobila veche de care pur și simplu nu te poți dezlipi? Vrei să decorezi altfel casa, dar nu știi unde să depozitezi pentru o vreme mobilierul sau alte piese de decor? Move Solutions este soluția! Firma de mutări mobilă Move Solutions dispune de personal calificat care te poate ajuta să te bucuri de o relocare fără probleme, de utilaje performante pentru ridicare mobilă, dar și de spații de depozitare de cea mai bună calitate, care pot fi închiriate pe diferite perioade în funcție de necesități. Acest aspect nu doar că simplifică procesul de renovare a casei, dar vine la pachet și cu numeroase beneficii deloc de neglijat. În acest articol vom trece în revistă toate aceste beneficii, astfel încât să te bucuri de o relocare fără probleme în ceea ce privește mobilierul ce trebuie transportat sau eventuale amânări. Iată ce servicii de depozitare îți oferă Move Solutions:

Move Solutions oferă spații depozitări de tipul unui container maritim. Acestea se pot  închiria pentru diferite perioade în funcție de nevoile clientului. Acest lucru este un avantaj  dacă ai nevoie de un spațiu de depozitare pentru orice perioadă, mai ales dacă trebuie să renovezi apartamentul. Aceste depozite sunt prevăzute cu găuri pentru a păstra obiectele și mobilierul în condiții bune, fără umezeală. Totodată, depozitul este prevăzut cu serviciu de pază 24/24h deoarece siguranța bunurilor este prioritatea noastră. Un alt aspect important, este modul în care sunt așezate obiectele în depozit.  Așezarea acestora în spațiul de depozitare este foarte importantă și se realizează în funcție de dorința sau de necesitatea de utilizare, totul la alegerea clientului.

Un astfel de spațiu de depozitare pus la dispoziție de firma de mutări mobilă Move Solutions se închiriază cu 600 RON+TVA/lună.

Un alt avantaj important oferit de aceste spații de depozitare de la Move Solutions este că acestea dispun de un sistem de supraveghere. Acest lucru te asigură că lucrurile tale personale vor fi păstrate în condiții optime. Sistemul de supraveghere include cameră video, alarmă și acces controlat. Această opțiune îți oferă garanția că bunurile tale sunt acoperite în eventualitatea unor evenimente neașteptate.

De asemenea, fie că ai nevoie de un spațiu mic pentru depozitare sau de un depozit mai mare pentru piese de mobilier voluminos, firma Move Solutions îți pune la dispoziție opțiuni de depozitare de diferite mărimi. Totodată, angajații înțeleg importanța accesului facil la bunurile depozitate. Prin urmare, dispui de acces permanent la spațiul de depozitare, ceea ce înseamnă că poți adăuga noi obiecte în depozit ori de câte ori dorești.

Prin urmare, opțiunea de a închiria spații de depozitare puse la dispoziție de firma de mutări mobilă Move Solutions este o soluție practică și sigură pentru amenajarea spațiului din locuință în ritmul tău, fără să te grăbești și fără stres, mai ales dacă nu ai decis încă ce stil de amenajare dorești. Cu servicii care acoperă atât nevoile de depozitare atât pe termen scurt, cât și cele pe termen lung, Move Solutions îți oferă servicii complete de relocare și flexibilitate totală în procesul de depozitare a obiectelor personale.

Pe lângă aceste spații de depozitare, Move Solutions oferă clienților săi utilaje performante de transport mobilă, dar și materiale de ambalare și împachetare de cea mai bună calitate. Un astfel de utilaj automatizat este pianoplanul, cu care se poate transporta pe scări mobila de mari dimensiuni, dar și instrumente muzicale precum piane. Un alt echipament la fel de util este liftul exterior de mobilă. Acest lift este de proveniență germană, marca Klaas și este montat pe un șasiu Nissan. Cu el se pot transporta foarte ușor piese de mobilier grele sau alte obiecte mari în exteriorul blocului. Acesta are o capacitate de 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 de metri. Dacă vorbim de materiale de ambalare, de pe movesolutions.ro vei putea achiziționa tot ce este necesar pentru o relocare eficientă și fără daune materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *