Firmă mutări mobilă: mutarea într-o casă nouă necesită timp și o planificare în detaliu a tuturor etapelor de relocare. Astfel, pentru a desfășura în mod eficient și profesionist serviciile de mutare, o firmă specializată în acest domeniu trebuie să dispună de o serie de echipamente. Iată ce trebuie să aveți în vedere dacă doriți să vă mutați fără probleme și într-un timp scurt:
 
Camion de transport
O firmă mutări mobilă trebuie să dispună de vehicule adecvate pentru transportul mobilei și al obiectelor grele. Aceste vehicule trebuie să fie echipate cu sisteme de prindere și protecție pentru a proteja lucrurile pe toată durata transportului.
 
Echipament de manipulare a mobilei
Firma trebuie să ofere echipamente pentru manipularea mobilei, cum ar fi scări și platforme cu role, scări pentru mobilă, cărucioare și dispozitive de prindere, dar și un lift exterior – dacă este necesar. Astfel,  mobila va fi transportată în condiții de siguranță și cu un risc scăzut de deteriorare.
 
Instrumente de demontare și asamblare
 Pentru a desface și asambla mobila este necesară o serie de unelte speciale pentru demontarea articulațiilor și a altor componente ale mobilei.
 
Materiale de ambalare și de protecție bunuri
 Pentru a asigura protecția corectă a mobilei în timpul transportului, o firmă mutări mobilă ar trebui să pună la dispoziție materiale de ambalare, cum ar fi folii cu bule, hârtii de învelit, pungi de plastic, bureți și huse de protecție.
 
Echipamente de securizare
 Pentru a asigura transportul bunurilor, firma mutări mobilă specializată trebuie să dispună de echipamente de securizare, cum ar fi centuri de fixare, chingi și corzi rezistente, deoarece acestea ajută la ancorarea și stabilizarea mobilei în timpul transportului.
 
Echipamente de protecție pentru angajați
 Pentru siguranța personalului, sunt necesare echipamente de protecție, cum ar fi mănuși de lucru, căști de protecție și încălțăminte de siguranță.
 
Prim urmare,  este important ca firma să fie bine echipată și pregătită pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților și pentru a asigura servicii  sigure în timpul procesului de mutare.
 
Un alt echipament important de care ar trebui să dispună o firmă mutări mobilă este liftul exterior. Acest dispozitiv este un echipament important pentru  orice firmă de profil deoarece este proiectat să ușureze procesul de încărcare și descărcare a obiectelor mari și grele din timpul mutărilor. Acesta poate fi utilizat pentru a transporta mobilă, electrocasnice, echipamente de birou și alte obiecte de dimensiuni mari între etaje, mai ales atunci când nu există un lift intern sau când acesta nu este suficient de mare pentru a transporta marfa.
 
Avantajul acestui lift exterior este acela că dispune de o platformă pe care se plasează obiectele de transportat. Această platformă poate fi ridicată sau coborâtă la diferite niveluri, ceea ce permtie încărcarea sau descărcarea la etajele corespunzătoare.
 
Mai jos vă prezentăm pe larg beneficiile pe care vi le oferă un astfel de dispozitiv, atunci când alegi o firmă mutări mobilă:
 
Eficiență sporită
Liftul exterior facilitează procesul de mutare a obiectelor mari și grele, reducând astfel timpul și efortul necesar pentru a le transporta între etaje.
 
Protecția obiectelor
Ridicarea și coborârea mobilierului pe scări este destul de dificilă din lipsa spațiului de mișcare și poate cauza deteriorări. Un lift exterior oferă o variantă sigură și stabilă de transport.
 
Reducerea riscului de accidente
 Utilizarea unui lift exterior reduce riscul de accidente și leziuni asociate cu manipularea manuală a obiectelor grele pe scări sau în spații înguste.
 
Acces la clădiri fără lift intern
Există situații în care clădirile nu dispun de un lift intern. În astfel de cazuri, liftul exterior este soluția salvatoare. Prin urmare, liftul exterior este un echipament extrem de valoros pentru o firmă de mutări mobilă, deoarece oferă eficiență, siguranță și accesibilitate în ceea ce privește spațiul de mișcare și de manipulare a mărfurilor.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *