Firmă mutări mobilă: debarasarea casei sau aspațiului comercial este o sarcină dificilă și obositoare, dar cu ajutorul unei firme specializate în mutarea mobilierului, procesul va deveni mult mai ușor și mai eficient.
 
În primul rând, o firmă mutări mobilă are experiența necesară pentru gestionarea tuturor aspectelor legate de debarasarea spațiilor. Astfel echipa de specialiști va evalua cantitatea de mobilier și obiecte ce trebuie debarasate și va stabili o strategie personalizată pentru fiecare proiect în parte. În acest fel veți avea parte de o soluție adaptată nevoilor în ceea ce privește mutarea și transportul mobilierului și a altor obiecte.
 
Un alt avantaj major este că firma de mutări mobilă dispune de echipamente speciale și vehicule potrivite pentru transportul în condiții de siguranță a mobilierului și a obiectelor voluminoase. Astfel aceasta se asigură că toate bunurile vor fi transportate fără riscuri de deteriorare sau daune pe toată durata procesului de debarasare.
 
De asemenea, o firmă mutări mobilă poate să vă ofere și servicii de ambalare a obiectelor fragile sau valoroase – precum mobilier vechi, plasme, decorațiuni – pentru a le proteja pe parcursul transportului. Astfel, veți avea garanția că bunurile sunt în siguranță maximă în timpul mutării. 
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions vă oferă servicii pentru întregul proces de relocare: demontarea mobilierului, împachetare și pregătirea acestuia pentru depozitare, punerea la dispoziție de cutii de ambalare și alte materiale pentru necesare mutării.
 
În același timp, dacă aveți nevoie de spații de depozitare, Move Solutions vă pune la dispoziție depozite de tip container maritim, prevăzute cu găuri pentru a menține în stare bună mobilierul și bunurile pe care doriți să le depozitați. Aceste soluții de depozitare dispun și de serviciu de pază 24/24h. Spațiile de depozitare pot fi închiriate cu 600 RON+TVA/lună.
 
Un alt avantaj pe care vi-l oferă Move Solutions este liftul exterior de mobilă, foarte important dacă aveți de mutat piese de mobilier voluminoase sau obiecte grele.  
Acest lift exterior pentru mobilă, marca Klaas este montat pe un șasiu Nissan Cabstar și poate ridica până la 400 kg, ajungând astfel la o înălțime de 30 m.
Liftul de mobilă de înaltă calitate este fabricat în Germania și permite lucrul precis cu cele mai bune standarde de siguranță șila un raport optim cost-valoare.
 Utilajul este disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.
Totodată, firma de mutări mobilă Move Solutions vă pune la dispoziție un pianoplan (stair climber). Acest utilaj este astfel conceput pentru a ușura transportul pe scări al obiectelor grele și mari, cum ar fi electrocasnice mari, seifuri sau piese de mobilier mari a căror greutate maximă să nu depășească 600 kg.
Acest pianoplan poate fi utilizat cu succes într-o serie de situații. Spre exemplu, în cazul în care vă confruntați cu un teren înclinat sau dificil de parcurs, praguri de trecut sau deplasarea la etaje superioare.
 
Un alt avantaj pe care îl oferă firma Move Solutions este acela că pune  la dispoziție servicii de mutări mobilă și transport nu doar în țară, ci și în străinătate atât pentru mutări rezidențiale, cât și pentru relocări firme.
 
În concluzie, dacă vă hotărâți să apelați la firma de mutări mobilă Move Solutions, această colaborare vă va ajuta să economisiți nu doar timp prețios, ci și energie. Astfel vă veți putea bucura de o debarasare eficientă și fără stres, asigurându-vă în același timp că mobilierul și bunurile personale sunt manipulate și transportate cu grijă și ajung la destinație în stare bună, așa cum v-ați dorit.
Așadar, apelați la Move Solutions și lasați-i pe ei să se ocupe de partea grea a mutării, în timp ce voi vă faceți alte planuri de viitor.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *