mutări mobilier

Când vine vorba de mutări mobilier greu pe scări, o astfel de activitate este destul de greu de finalizat mai ales dacă nu dispui de echipamentele necesare pentru  manipulare mobilier de mari dimensiuni și dacă în bloc nu există un lift de marfă sau, și mai rău de atât,  dacă trebuie te descurci de unul singur.  Însă, dacă alegi să colaborezi cu o firmă de mutări mobilă, totul va deveni ușor și rapid cât ai zice pește.

Însă, mai întâi, te sfătuim să măsori dimensiunile mobilierului. De asemenea, stabilește o zi și o perioadă bună pentru mutare, astfel vei putea evita aglomerația, mai ales dacă locuiești în București.

Un alt lucru important este echipamentul adecvat. În acest sens, te sfătuim să apelezi la o firmă de mutări mobilă deoarece îți poate pune la dispoziție echipament adecvat precum un lift exterior pentru mobilă sau un stair climber. Totodată, asigură-te că ai și echipament de protecție, precum mănuși și încălțăminte lejeră și dacă este posibil, demontează piesele mari ale mobilierului pentru a le putea transporta mai ușor.

În ceea ce privește organizarea întregului proces de transport al mobilierului, te sfătuim să ai făcută o planificare pas cu pas a tuturor pașilor de relocare deoarece te ajută să comunici firmei de transport tot ce trebuie făcut.

Dacă dorești totuși să faci această relocare de unul singur, înainte de a începe să cari  mobilierul pe scări, asigură-te că nu există obstrucții pe culoar și că scările sunt uscate, pentru a nu aluneca. Un alt sfat pe care ți-l oferim, care te va ajuta foarte mult, când încarci mobilierul în mașina de transport, mai întâi pune obiectele grele în partea de jos și având grijă ca acestea să fie bine fixate pentru a evita alunecarea în timpul transportului.

Firma de mutări mobilier și transport Move Solutions  pune la dispoziția clienților săi toate echipamentele și utilajele necesare pentru o tranziție ușoară și eficientă. Un astfel de echipament de ultimă generație este liftul exterior de mobilă. Acesta este un echipament de marca Klaas, montat pe șasiu Nissan Cabstar fiind foarte util pentru transportul mobilierului voluminos și greu de la etajele superioare.

Liftul exterior de mobilă poate ridica o greutate de până la 400 de kilograme, ajungând la o înălțime de 30 de metri, ceea ce permite accesul ușor la etajele superioare ale clădirilor, reducând astfel timpul necesar pentru un astfel de proiect.

Firma Move Solutions vă oferă posibilitatea de a închiria liftul exterior pentru perioade flexibile, fie că este vorba de o oră, o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă. Acest avantaj oferă un grad ridicat de adaptabilitate în funcție de necesitățile specifice ale clienților care pot alege perioadele de închiriere ce se potrivesc cel mai bine programului lor, în acest fel au control absolut asupra procesului de mutare. Astfel, transportul pieselor de mobilier grele de la etajele superioare devine o sarcină rapidă și eficientă, eliminând în acest fel dificultățile asociate cu transportul pe scări sau prin spații înguste. Cu  capacitatea sa de a transporta piese de mobilier grele de la etaje superioare – la care de regulă accesul este destul de dificil dacă nu dispuneți de astfel de utilaje performante –, liftul exterior de mobilă pe care îl pune la dispoziție firma Move Solutions asigură un transport controlat și rapid.

Move Solutions înseamnă soluții eficiente de transport și manipulare mobilă, care simplifică procesul de relocare și timpii de execuție. Cu acest lift exterior de mobilă, dar și alte echipamente de ultimă generație, precum stair climber-ul (cu care se poate transporta obiecte mari și grele pe scări), Move Solutions oferă servicii de cea mai bună calitate și o relocare rapidă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *