Lift exterior mobilă: mutarea mobilei poate fi anevoioasă atunci când piesele de mobilier sunt voluminoase și grele, deoarece sunt dificil de manevrat și de transportat, iar spațiul limitat poate complica și mai mult procesul de mutare. Liftul exterior de mobilă este un dispozitiv special conceput pentru a transporta mobilier și alte obiecte voluminoase de la o locație la alta prin intermediul unei platforme ridicate. Acest tip de lift este folosit mai ales în cazul în care mobilierul nu poate fi transportat pe scările interioare sau prin ușile obișnuite din cauza dimensiunii sau a greutății acestuia.
 
Acest lift exterior mobilă este montat pe un sistem de brațe care permite ridicarea și coborârea acestuia. Platforma este astfel proiectată să susțină și să stabilizeze mobilierul sau alte obiecte grele pe toată durata transportului. În același timp, acest lift exterior poate fi controlat manual sau prin intermediul unui sistem electric.
 
Utilizarea unui lift exterior de mobilă prezintă o serie de avantaje. În primul rând, acesta permite transportul în siguranță al mobilierului și al altor obiecte voluminoase, fără a le deteriora și fără a răni angajații implicați în transport. De asemenea, liftul exterior de mobilă economisește timp, deoarece permite încărcarea și descărcarea rapidă a mobilei direct în exteriorul clădirii.
 
Liftul exterior de mobilă marca Klass, pus la dispoziție de movesolutions.ro  este o soluție excelentă pentru a realiza operațiuni de ridicare la înălțimi mari deoarece are o capacitate impresionantă de ridicare, de până la 400 de kg, și ajunge la o înălțime maximă de 30 de metri. Acest lift de proveniență germană este  montat pe șasiu Nissan Cabstar și combină caracteristicile și avantajele unui șasiu robust cu tehnologia avansată a unui sistem de ridicare eficient.
 
Iată câteva caracteristici și avantaje importante ale liftului de exterior marca Klass:
 
Capacitate de ridicare și înălțime maximă: Liftul Klass pe șasiu Nissan Cabstar este proiectat pentru a putea manipula încărcături de până la 400 de kg, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de mutări mobilă. De asemenea, acesta atinge o înălțime maximă de 30 de metri, ceea ce permite accesul foarte ușor la etajele superioare.
 
Platformă stabilă și spațioasă: Liftul Klass are o platformă spațioasă și stabilă ce permite personalului să lucreze în condiții de siguranță la înălțimi mari. Platforma este echipată cu balustrade și mânere pentru a oferi stabilitate suplimentară și protecție împotriva căderii. De asemenea, poate fi dotată cu accesorii suplimentare, cum ar fi  suportul pentru instrumente, ceea ce  facilitează operațiunile de lucru.
 
Sistem de control intuitiv: Liftul Klass pe șasiu Nissan Cabstar este dotat cu un sistem de control intuitiv. Acest lucru permite operatorului să utilizeze liftul cu precizie. Acest sistem poate fi controlat atât de pe platformă, cât și de la sol, ceea ce asigură o utilizare corespunzătoare. De asemenea, platforma poate fi rotită la 360 de grade, oferind astfel acces facil în orice direcție.
 
Mobilitate: liftul Klass beneficiază de caracteristicile de mobilitate și utilizare ale unui vehicul comercial. Prin urmare, acest model de lift exterior pentru mobilă este ușor de deplasat și de poziționat în diferite locații de lucru. Acest avantaj înseamnă o mai bună flexibilitate și eficiență în zona în care este utilizat. De asemenea, liftul este prevăzut cu un sistem de nivelare automată ce conferă stabilitate și siguranță în timpul operațiunilor de ridicare.
 
Siguranță sporită: Liftul exterior de mobilă marca Klass este echipat cu multiple caracteristici de siguranță pentru a proteja operatorul și încărcătura. Acestea includ sisteme de suprasarcină, sisteme de control al vitezei și sisteme de siguranță. 
Totodată,  acest lift de calitate superioară pe care îl pune la dispoziție firma specializată în mutări mobilă Move Solutios  poate fi închiriat cu ora, jumătate de zi sau o zi întreagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *