0749 652 901

office@

Materiale si echipamente

MOVE SOLUTIONS

Firma de relocari Move Solutions va ofera posibilitatea sa cumparati sau sa inchiriati diverse lucruri utile in procesul de mutare si depozitare precum cutii speciale.

Cutie carton standard

Cutie cu autoformare pentru impachetare obiecte personale, bibliorafturi, vesela etc. Nu necesita banda adeziva. Dimensiuni: L 48x l 32x h 36 cm.

Cutie pentru garderoba

Cutie cu bara de plastic speciala pentru impachetarea hainelor lungi, a costumelor, a rochiilor, etc.. Dimensiuni: 130cm x 60cm x 60cm.

Cutie carton XL

Cutie pentru impachetare lenjerii, draperii sau obiecte care nu incap in cutia standard. Dimensiuni: 95cm X 46cm X 31cm.

Hartie de impachetat

Hartia pentru impachetat este ideala pentru ambalarea produselor care necesita o protectie suplimentara. Protejeaza impotriva prafului, umiditatii sau a murdariei. Hartia este indispensabila, sigura si practica.

Banda adeziva

Banda adeziva este ideala pentru ambalarea, asigurarea, sigilarea sau intarirea cutiilor de tip garderoba sau cutiilor de carton de tip XL. Compatibile cu aplicatoarele manuale.

Folie cu bule de aer

Folia cu bule de aer protejeaza obiectele care se pot deteriora, acestea putand fi transportate în siguranta.

Folie plastic

Folia de plastic este ideala pentru protejarea pieselor de mobilier precum si a componentelor si echipamentelor electronice de posibilile daune mecanice.

Carucioare cu roti din plastic

Caruciorul cu roti este util pentru mutari de birouri,cutii grele sau obiecte voluminoase. Suporta o greutate de incarcare de maxim 500 kg si este foarte manevrabil.

Lift hidraulic

Liftul hidraulic este ideal pentru incarcarea obiectelor grele reducand la zero riscul de accidentare a acestora. Este de asemenea foarte util pentru mutarea depozitelor folosind rampele existente. Poate ridica pana la 750kg.

Cutie plastic

Cutia pliabila de transport este solida si este solutia ideala pentru protejarea mutarii echipamentelor IT, a veselei precum si a bibliorafturilor. Fiind foarte usor de asamblat, acestea sunt solutia ideala in cadrul oricarei mutari, rezidentiale, firme sau depozite, putand fi folosita universal.

Paturi de protectie mobilier

Paturile de protectie sunt liantul dintre serviciile de mutari mobila si reusita acestora. Asigura integritatea si protejarea detaliilor obiectelor atunci cand se foloseste serviciul de mutari mobila, mai ales in timpul transportului mobilierului dar si atunci cand se incarca.

Transpalet manual

Transpaletul manual este folositor mai ales atunci cand aveti de mutat dulapuri complete de depozitare dar si obiecte asemanatoare, precum seifuri. Cu o latime ajustabila intre 40 si 80 de centimetri, putand fi folosit pentru ridicarea obiectelor de pana la 2000 de kg, reduce timpul semnificativ in cadrul proceselor de mutari sedii si nu numai.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.