Când vine vorba de mutări mobilă, trebuie să ai în vedere o serie de etape, unele mai grele, altele mai ușoare în funcție de cât de bine îți gestionezi timpul. În primul rînd, trebuie să planifici minuțios fiecare etapă în parte astfel încât să nu uiți lucruri importante de făcut, precum închirierea unui spațiu de depozitare sau protejarea mobilierului în timpul transportului.  Prin urmare, prima dintre cele mai importante etape pe care trebuie să le ai în vedere este planificarea atentă a procesului de relocare. Însă, înainte de a începe acest proiect, este important să cumperi din timp toate materialele necesare pentru ambalare și pentru transportul mobilierului – ca de exemplu, cutii de bună calitate și de diferite mărimi, dar și paturi pentru mutări mobilă. Totodată, trebuie să alegi dacă realizezi acest proiect de unul singur sau dacă este mai bine să apelezi la o firmă de mutări mobilă profesionistă.

În acest articol vei afla care sunt serviciile pe care le oferă Move Solutions astfel încât să te bucuri de o mutare casă nouă eficientă și fără costuri în plus. Iată  ce avantaje îți oferă un transport profesionist realizat de Move Solutions:

Personal calificat

Move Solutions are experiență și oferă servicii complete de relocare: ambalare, transport, închiriere spații de depozitare și, foarte important, manipularea mobilierul de mari dimensiuni sau fragil. Acest avantaj înseamnă că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește pagubele materiale sau alte accidente nedorite.

Transport eficient la noua locație

Move Solutions dispune de utilaje performante cu ajutorul cărora transportul va fi eficient și mult mai rapid dacă te-ai ocupa singur de tot acest proces de relocare.

Asigurare bunuri

Move Solutions îți oferă opțiuni de asigurare pentru bunurile transportate, ceea ce înseamnă că ești protejat în caz de pagube materiale sau pierderi. Personalul se  poate ocupa de tot procesul de relocare: servicii de împachetare și ambalare, materiale și echipamente de manipulare mobilier greu și de mari dimensiuni, închiriere depozite – acestea sunt prevăzute cu sistem de supraveghere și pot fi închiriate pe perioade scurte sau lungi în funcție de nevoile tale.

În ceea ce privește mutarea mobilierului greu, Move Solutions dispune de lift exterior mobilă, marca Klaas, cu care se poate ajunge foarte ușor la etajele superioare ale blocului. Acesta este montat pe un șasiu Nissan Cabstar și poate ridica până la 400 kg, ajungând la o înălțime de 30 m. Liftul exterior de mobilă este de proveniență germană  și permite o manipulare precisă, la cele mai bune standarde de siguranță. Utilajul este disponibil pentru închiriere oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

Move Solutions pune la dispoziția clienților și un stair climber, cunoscut cu numele de pianoplan. Acesta este un echipament de transport foarte util care simplifică  transportul pe scări al obiectelor grele și voluminoase, precum  electrocasnice mari – frigidere, mașini de spălat etc. – , seifuri, dar și alte obiecte care au o greutate maximă de până la 600 kg. Acesta funcționează electric.

Dacă totuși dorești să faci totul de unul singur, într-adevăr poți economisi ceva bani însă nu ai garanția că lucrurile personale vor ajunge întregi la destinație, fără deteriorări sau pierderi. În ceea ce privește timpul destinat mutării, acesta s-ar putea extinde din varii motive. Pe de altă parte, dacă dorești o relocare ușoară și fără stres, o colaborare cu firma de mutări mobilă Move Solutions firmă, cu experiență în mutări rezidențiale și de firme, te scapă de toate grijile. La final, toate bunurile tale vor fi transportate cu profesionalism și în timp record.

În concluzie, o firmă de mutări mobilă cu experiență îți poate oferi servicii complete de relocare, iar timpul dedicat mutării se va scurta considerabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *