Mutări mobilă: dorești să te muți într-o casă nouă și ai nevoie de ajutor? Nu știi cum să împachetezi obiectele fragile sau cum să transporți mobilerul greu? Move Solutions este soluția!
Echipa de profesioniști Move Solutions se asigură că fiecare obiect este protejat corespunzător. În acest sens, pune la dispoziția clienților materiale de ambalare de înaltă calitate, dar și utilaje automatizate de transport care elimină complet riscul de deteriorare a mobilierului. Astfel, Move Solutions oferă un transport eficient și sigur oriunde în țară sau în afara ei.
 
Pe lângă serviciile de mutare, Move Solutions oferă și soluții de depozitare. Cu spații corespunzătoare, controlate climatic și securizate, clienții beneficiază de o opțiune avantajoasă pentru depozitarea temporară a bunurilor. Aceste spații de depozitare pot fi închiriate pentru diferite perioade de timp, la cerere. Această opțiune adaugă un nivel suplimentar de flexibilitate și confort clienților, asigurându-se astfel că obiectele personale sunt păstrate în condiții optime până la momentul livrării finale.
 
Siguranța bunurilor este o prioritate pentru Move Solutions. De aceea, spațiile de depozitare, sunt prevăzute cu guri de aerisire pentru a fi păstrate în cele mai bune condiții mobilierul depozitat. Această caracteristică este esențială pentru prevenirea acumulării de umiditate.
 
Move Solutions oferă clienților săi  servicii de ambalare și împachetare a obiectelor. Astfel, angajații sunt gata să vă  ofere asistență despre cum să pregătiți mobilierul pentru transport, mai ales dacă este vorba de piese valoroase sau fragile. De asemenea, se poate ocupa de întregul proces de relocare, și anume ambalarea pieselor de mobilier, dar  și a altor obiecte, transportul, dar și punerea la dispoziție a unor spații de depozitare bine întreținute. 
De asemenea, Move Solutions poate transporta mobilierul de la domiciliu la depozit și invers, facilitând astfel procesul de relocare.
În același timp, pentru a vă ajuta să păstrați evidența bunurilor depozitate, Move Solutions oferă servicii de inventar și gestionare. Astfel, puteți accesa informații despre conținutul depozitului, puteți solicita restituiri parțiale sau complete ale bunurilor și puteți monitoriza starea depozitului în timp real.
 
Totodată, dacă locuiți la un etaj superior și nu dispuneți de un lift de marfă, Move Solutions oferă spre închiriere  utilaje de ridicare și manipulare marfă ce pot transporta foarte ușor mobilierul de mari dimensiuni.
Astfel, pune la dispoziție un lift exterior mobilă, care poate fi închiriat  pentru o oră, o jumătate de zi sau o zi întreagă. Acesta este de proveniență germană, marca Klaas, și este montat pe șasiu Nissan Cabstar. În același timp, dispune de o capacitate de ridicare de până la 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 m. Aceste avantaje asigură o manipulare precisă și conformă cu standardele de siguranță a obiectelor ce trebuie transportate.
Pianoplanul este un alt utilaj pus la dispoziție de Move Solutions, necesar pentru transportul pe scări al obiectelor grele și voluminoase, precum piane, frigidere, seifuri și alte piese de mobilier din diferite materiale. Acest utilaj automatizat, ce poate fi manevrat de o singură persoană, dispune de un sistem electric de funcționare și transportă cu ușurință pe scări orice tip de marfă. În același timp, acesta are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea, care ulterior va fi mutat în camion pentru a fi transportat.
În ceea ce privește transportul, echipa Move Solutions se asigură întotdeauna că obiectele sunt atent manipulate și așezate în interiorul mașinii astfel încât să nu se deplaseze în timpul transportului.
 
În concluzie, firma de mutări mobilă Move Solutions se distinge prin angajamentul său față de calitate și profesionalism. Cu o echipă dedicată și servicii de calitate, aceasta este un partener de încredere pentru toți cei care caută soluții eficiente și sigure pentru relocări în țară sau în străinătate.
 

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *