Mutări mobilă București –  schimbarea locuinței, fie că vorbim de mutări rezidențiale, fie de relocări de firme, înseamnă o serie de pași importanți de care este bine să țineți cont pentru a nu întâmpina probleme pe durata transportului și pentru a nu avea cheltuieli în plus. Din fericire, dacă veți apela la o firmă de mutări mobilă cu experiență în acest domeniu, aceasta se poate ocupa de întregul proces de relocare și va rezolva cu succes fiecare problemă ce poate apărea pe parcursul mutării. Firma de mutări mobilă Move Solutions, vă pune la dispoziție servicii complete de relocare începând cu ambalarea mobilierului și terminând cu închirierea de spații de depozitare. Iată ce vă oferă Move Solutions:

Personal calificat

Firma de mutare mobilă Move Solutions vă oferă personal calificat pentru a putea dispune astfel de servicii de mutări mobilă București eficiente. Aceștia vor face o evaluare a necesităților și dimensiunilor pieselor de mobilier ce trebuie transportate și se vor asigura că fiecare etapă este gestionată în mod eficient.

Servicii de ambalare și împachetare profesioniste

Un alt serviciu pe care vi-l oferă Move Solutions este cel care presupune ambalarea și protejarea mobilierului. Echipa de specialiști dispune de materiale de ambalare de cea mai bună calitate și echipamente automatizate de transport mobilă de ultimă generație pentru a oferi siguranța mobilierului în timpul manipulării. Astfel, de la ambalarea fragilă a obiectelor fragile până la protejarea mobilierului de valoare, Move Solutions se asigură că bunurile tale vor fi protejate pe tot parcursul procesului de mutare.

Transport rapid și eficient

Move Solutions vă oferă servicii de manipulare și transport eficiente. Fie că este vorba de mobilă grea sau de obiecte fragile, ne asigurăm că lucrurile tale personale vor ajunge la destinație fără daune în condiții de siguranță maximă.

Servicii personalizate și echipamente de manipulare mobilă de ultimă generație

Fiecare mutare este unică și necesită o abordare personalizată. De aceea, oferim servicii personalizate fiecărui client și ținem cont de fiecare cerință a acestuia. Totodată, dispunem de un lift exterior specializat pentru mutarea mobilierului. Acest lift este foarte important în procesul de mutare, deoarece permite accesul ușor la etajele superioare ale clădirii, foarte util dacă doriți să mutați sedii de firme. Liftul exterior de mobilă poate transporta obiecte mari și grele, cum ar fi dulapurile sau paturile, eliminând în acest fel transportul pe scări. Astfel, riscul de deteriorare a mobilierului se reduce semnificativ, iar mutarea se va face mult mai repede.

Soluții de depozitare – containere maritime

Pe lângă serviciile de mutare mobilă, Move Solutions oferă spații de depozitare pentru clienții noștri. Uneori, în timpul procesului de mutare, este posibil să apară situații în care mobilierul și alte bunuri nu pot fi transportate imediat în noua locație. Fie că aveți nevoie de un spațiu temporar de depozitare sau de o soluție pe termen lung, firma de mutare mobilă oferă opțiuni pentru fiecare client în parte. Aceste facilități de depozitare de tipul unui container maritim sunt sigure pentru a proteja mobilierul și bunurile de eventualele daune sau degradări.

Așadar, atunci când vine vorba de mutarea mobilierului, firma de mutări mobilă Move Solutions, datorită personalului său calificat și a serviciilor de cea mai bună calitate, asigură  ambalare corectă, manipulare sigură și transport rapid pentru orice fel de relocare. Totodată, echipamentele performante pe care le pune la dispoziția clienților săi –  lift exterior de mobilă, pianoplan, – și spațiile de depozitare de foarte bună calitate, toate acestea oferă o mutare eficientă și rapidă într-un mod cât mai simplu și convenabil pentru clienți. Astfel, tranziția către noua locație va fi realizată în mod profesionist, iar mobilierul și toate celelalte obiecte personale vor  ajunge în siguranță la destinație.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *