Move Solutions reprezintă varianta ta numărul 1 atunci când trebuie să apelezi la o firmă de mutări rapide București. Fie că vorbim despre mutarea dintr-o locuință proprietate personală, fie că avem în vedere relocarea companiei, cu tot ce implică aceasta – mobilier voluminos și greu, echipamente fragile – toate aceste lucruri înseamnă pentru mulți o provocare. Astfel, strângerea și împachetarea hainelor, cărților, dosarelor sau a obiectelor de mobilier și a accesoriilor înseamnă pentru marea majoritate o cantitate mare de obiecte pe care nu știu cum și unde să îi așeze în așa fel încât să găsească cât mai ușor ceea ce au nevoie în noua locuință sau în noul sediu.

Move Solutions înseamnă acea echipă de profesioniști care știu ce și, mai ales, cum să faca acest proces de tranziție ușor, astfel încât să găsești rapid lucrurile de care ai mare nevoie. 

Mai jos vă prezentăm 5 motive pentru care să apelezi la Move Solutions atunci când te afli în căutarea unei firme de mutări rapide București:

1.      Echipă de profesioniști
Atunci când faci o relocare de companie, este bine să ai alături o echipă de specialiști care să te ajute să strângi totul cât mai repede și eficient și, de asemenea, să te ajute să așezi lucrurile la locul lor în noul sediu. Move Solutions este o echipă de specialiști care înseamă promptitudine în executarea serviciului, dar mai ales siguranță. 

Atunci când alegi să apelezi la o firmă mutări rapide București trebuie să ai în vedere și pe cine lași să te ajute, mai ales, dacă ai bunuri de valoare. Move Solutions oferă garanția oamenilor corecți.

2.      Timp rapid de execuție
Move Solutions înseamnă un timp scurt de execuție. Încă de la primul contact telefonic și și până la serviciile oferite, aceștia vin cu propuneri rapide și foarte avantajoase pentru clienți – spre exemplu, pun la dispoziție un lift exterior pentru mobilă care poate suporta încărcături de până la 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 de metri. Totodată, pornind de la negocierea clauzelor contractuale, preț, loc de execuție, aceștia au în vedere și evaluarea timpului necesar mutării. Ținând cont de numărul mare al angajaților, aceștia execută totul în cel mai scurt timp posibil.

3.      Utilaje profesioniste
Move Solutions înseamnă utilaje profesioniste. Nu este nevoie să cobori pe scări de la ultimul etaj piesele de mobilier, ci poți apela la soluțiile puse la dispoziție de Move Solutions și astfel să urci sau să cobori orice piesă de mobilier grea prin exteriorul clădirii, cu ajutorul unui lift mobil. Totul se execută simplu, rapid, dar și fără pagube.

4.      Soluții complete de mutare
Move Solutions nu înseamnă doar transport, ci și împachetare în cutii specializate, care să ofere siguranța produselor din interior. Cu alte cuvinte, echipa Move Solutions se ocupă de tot – pornind de la împachetare și până la transportul în altă locație. Totul este bine și atent așezat astfel încât să știi ce conține fiecare cutie. Produsele fragile sunt împachetate cu multă atenție, folosindu-se materiale care să le protejeze în caz de impact sau deteriorare.

5.      Soluții de depozitare
O mutare înseamnă și lucruri ce nu îți mai sunt necesare momentan. De aceea, pentru a nu renunța definitiv la lucrurile pe care nu le mai folosești o perioadă, poți apela la soluțiile de depozitare oferite de Move Solutions. Poți adăposti pe o perioadă nedeterminată lucrurile pe care nu le folosești momentan, și astfel te asiguri că sunt pe deplin protejate.

Move Solutions reprezintă așadar alternativa numărul 1 atunci când vine vorba despre mutări rapide București și împrejurimi. Alege întotdeauna profesioniștii și, mai mult ca sigur, vei avea astfel grijă de bunurile tale; astfel te vei bucura de o mutare rapidă și fără bătăi de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *