Mutare casă nouă – atunci când te muți într-un apartament nou, te vei confrunta cu o serie de provocări dacă nu ai în plan să apelezi la o firmă de transport profesionistă, în special dacă ai mobilier greu sau fragil de mutat. Iată câteva dintre problemele care pot apărea în această situație și cum le poți preveni:
 
Daune materiale: fără experiență și un echipament corespunzător, există riscul de a provoca daune mobilierului în timpul mutării. Astfel, mobilierul fragil sau obiectele de sticlă pot să se zgârie sau să se ciobească.
 
Probleme din cauza greutății mobilierului: dacă ai piese de mobilier grele, cum ar fi dulapuri sau canapele, mutarea lor poate duce la accidentări sau la deteriorarea podelei sau a pereților. Astfel, dacă nu dispui de utilaje adecvate, mutarea va fi dificilă.
 
Spațiu inadecvat în mașina personală: dacă folosești propria mașină pentru a muta mobilierul, ar putea să nu existe suficient spațiu pentru a transporta toate piesele într-un singur drum. Acest lucru va duce la costuri mai mari și la un proces de mutare mai lung.
 
Probleme la ambalarea obiectelor: împachetarea corectă a mobilierului este esențială pentru a-l proteja de daune. Lipsa cunoștințelor despre tehnici de ambalare corecte va crea probleme în timpul mutării.
 
Efort suplimentar și mult stres: mutarea mobilierului pe cont propriu sau cu ajutorul prietenilor implică un efort semnificativ și poate fi foarte stresantă în același timp. Spre exemplu, pot avea loc întârzieri sau probleme neașteptate care vor crește nivelul de stres.
 
Costuri ascunse: deși poate părea o opțiune mai economică să te ocupi de o mutare casă nouă pe cont propriu, costurile pot crește rapid. Spre exemplu, achiziționarea echipamentelor necesare și repararea sau înlocuirea mobilei deteriorate vor adăuga bani la factura finală.
 
Lipsa asigurării: firmele profesioniste de transport oferă adesea asigurare pentru mobilierul mutat. Fără această asigurare, riscul de a suporta costuri suplimentare în cazul daunelor este mult mai mare.
 
 Firma de mutări mobilă Move Solutions, pe lângă transport și echipamente specifice, îți pune la dispoziție spații de depozitare de tip container cu supraveghere 24/24h, oferindu-ți astfel o soluție flexibilă și convenabilă pentru stocarea temporară a obiectelor.

Primul pas este să discuți nevoile tale specifice. Această primă întâlnire va include durata estimată a depozitării, cantitatea de obiecte de stocat și cerințe speciale. Oricare ar fi motivele pentru care ai nevoie de depozitare (de exemplu, în timpul unei mutări, renovări sau dacă nu ai suficient spațiu acasă), trebuie să le comunici pentru a putea primi asistență adecvată.
 
Echipa Move Solutions va face o evaluare pentru a determina cât spațiu de depozitare va fi necesar. În funcție de obiectele ce urmează să fie depozitate, aceasta îți poate sugera soluții de ambalare corespunzătoare pentru a proteja obiectele pe durata depozitării. După ambalarea obiectele, firma de transport le va prelua și le va transporta în spațiul de depozitare dedicat. Firma se asigură că unitățile de depozitare sunt curate și uscate, astfel încât obiectele să rămână într-o stare bună.
 
Dacă vei alege serviciile oferite de Move Solutions, vei avea acces permanent la obiectele depozitate, putând astfel să depozitezi și alte obiecte pe perioada închirierii spațiului. Acest lucru îți oferă flexibilitate după cum ai nevoie. Totodată, poți depozita obiectele pentru o perioadă scurtă sau lungă, în funcție de necesitățile tale. În același timp, odată ce nu mai ai nevoie de serviciile de depozitare, firma  Solutons te poate ajuta să transporți obiectele către  locația dorită.
 În concluzie, o mutare casă nouă fără ajutor profesionist poate fi un proces destul de dificil și plin de riscuri. Cu toate acestea, dacă decizi să o faci pe cont propriu, asigură-te că ești pregătit cu echipamente adecvate, dar și cunoștințe despre ambalare și planificare.
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *