Mutări București – în timp ce visezi cum să-ți decorezi noua casă, este important să acorzi o atenție deosebită și unei liste de verificare a locuinței pentru a vedea ce este nevoie să montezi sau să schimbi în noul spațiu de locuit. Move Solutions îți oferă o listă cuprinzătoare cu tot ce este nevoie să faci odată mutat în casa visurilor tale. Așadar, în acest articol te însoțim la primele tale cumpărături de casă nouă.

Asigură-te că ai bifat toate aceste articole ce trebuie achiziționate înainte de a te muta definitiv în noua casă.

Iată de ce ai nevoie pentru dormitor:

O saltea ar trebui să fie numărul 1 pe lista ta de cumpărături. Viața ta nu se oprește doar pentru că te-ai mutat, așa că la sfârșitul zilei este o necesitate să ai un loc confortabil pentru relaxare și odihnă. să te întinzi. Cere câteva sfaturi pentru a face o alegere potrivită. Și nu uita de toate lucrurile de care ai nevoie pentru pat – cearșafuri, perne, cuvertură etc. Totodată, un cadru de pat, o comodă și o noptieră pot fi uneori cumpărate ca set la reducere. Verifică ce opțiuni ai și alege ce îți place.

Al doilea aspect, dacă poți afla dimensiunile ferestrelor din timp, achiziționează perdele sau jaluzele. În cele din urmă, investește în niște umerașe de bună calitate. În timp ce despachetezi, pune hainele pe umerașe pentru a păstra spațiul ordonat.

Articole pentru baie

Este posibil ca articolele pentru baie să nu aibă nevoie de la fel de multă atenție, dar nu trebuie totuși trecute cu vederea. Este ușor să găsești perdele de duș, prosoape și multe altele, astfel încât aceste elemente esențiale pentru baie să arate grozav împreună.

În altă ordine de idei, după o zi lungă de mutare, probabil că vei avea neapărată nevoie  de un duș fierbinte. Împachetează un kit de primă utilizare cu articolele de toaletă (săpun, șampon etc.). Vezi ce altceva ai putea dori să împachetezi în această cutie pe care o vei deschide prima dată când ajungi în noua casă.

Ce ai nevoie pentru bucătărie

Ai putea folosi farfurii și pahare de hârtie până când cumperi un set complet de vase, dar îți recomandăm să cumperi câteva dintre aceste articole înainte de a te muta. În acest fel, vei avea cel puțin ceea ce este necesar în bucătărie în prima săptămână, mai ales dacă nu ai etichetat toate cutiile astfel că nu știi în care se află vesela sau tacâmurile.

Un alt articol important ce nu trebuie sub nicio formă trecut cu vederea este trusta de scule.

Fie că este vorba de a demonta un raft cu cărți sau de a-l pune la loc, trebuie să ai la îndemână unelte precum o șurubelniță și un ciocan. În plus, cine nu poate găsi o utilizare pentru banda adezivă? Este bine să ai și următoarele articole:

  • cuie și cârlige de perete
  • scaun pe treapta
  • prize de alimentare și prelungitoare
  • baterii
  • becuri
  • materiale pentru curățare

Vei dori să faci curățenie cu o zi înainte de a te muta, de aceea asigură-te că materialele de curățenie sunt la îndemână în ziua mutării. Ca înlocuitor pentru curățarea suprafețelor, oțetul este, de asemenea, o opțiune decentă și nu conține substanțe chimice dure.

Trusa de prim ajutor

Din nefericire, accidentele au loc mai tot timpul. Așadar, cumpără din timp acest articol. Este bine să conțină: plasturi, rivanol, unguent antibiotic, antiinflamator, față, etc.

Elemente esențiale de siguranță

Apartamentul în care te-ai mutat are probabil deja detectoare de fum, dar, dacă este o clădire mai veche, poate dorești să adaugi încă unul pentru  siguranță suplimentară. Asigură-te că ai și un mic extinctor de incendiu la lista cu elemente esențiale de siguranță.

De asemenea, dacă vorbim de mutări București trebuie să ai în vedere care este cea mai bună perioadă pentru relocare deoarece în anumite perioade, mai ales vara, traficul este infernal în capitală. În acest sens, te sfătuim să apelezi la o firmă de mutări mobilă pentru a putea face această tranziție cât mai ușoară posibil.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *