Mutări mobilă: împachetarea obiectelor fragile este unul dintre cei mai importanți pași atunci când vă mutați într-o casă nouă deoarece dacă nu acordați o atenție deosebită acestei etape, piesele de mobilier valoroase sau cele care necesită o ambalare specială se pot deteriora în timpul transportului. De aceea este foarte important să folosiți materiale de ambalat de bună calitate. Prin urmare, acest pas este esențial când trebuie să transportați astfel de obiecte. Totodată, prin utilizarea unor utilaje speciale de manipulare marfă, pe care vi le pune la dispoziție o firmă de mutări mobilă, vă veți asigura că bunurile dumneavoastră rămân întregi până la destinație.

Iată care sunt materialele esențiale de ambalare de care aveți nevoie pentru a evita astfel de probleme atunci când vă mutați într-o  casă nouă. În primul rând, trebuie să achiziționați o cutie în două straturi. Totodată, alegerea unor cutii de mărimi diferite este un alt  pas important atunci când împachetați articole fragile. Cutiile cu strat dublu sunt mai groase, ceea ce oferă o bună protecție a obiectelor. Acest lucru va preveni deteriorarea articolelor fragile sau a pieselor de mobilier valoroase.

Iată și alte materiale de ambalare pe care le puteți achiziționa de la o firmă de mutări mobilă și transport:

Spumă expandabilă
Spuma expandabilă este un material excelent pentru umplerea spațiilor goale din cutii și pentru asigurarea articolelor în timpul transportului. Aceasta împiedică deplasarea obiectelor în timpul transportului.
 
Folie cu bule
Folosiți folie cu bule  pentru a împacheta articolele fragile deoarece acestea oferă un strat suplimentar de protecție. Aceste materiale absorb șocul și împiedică lovirea sau spargerea acestor obiecte fragile în timpul transportului.
 
Dacă aveți obiecte de valoare, este înțelept să apelați la serviciile unei firme de mutări mobilă. Angajații  știu  să împacheteze articolele fragile astfel încât să le protejeze în timpul transportului.

Bandă adezivă
Este ideală pentru împachetarea, asigurarea, închiderea sau consolidarea cutiilor de  garderobă și cutii XL. În același timp, această bandă este compatibilă cu aplicatoarele manuale. Folosirea unei benzi de ambalare adezive puternice asigură o închidere  complet etanșată și previne deschiderea accidentală în timpul deplasării.
 
Paturi de protecție
Acestea sunt foarte importante atunci când mobilierul  greu și valoros trebuie transportat. Paturile de protecție asigură protecția obiectelor, mai ales la încărcarea acestora în mașina de transport. 
 
Transpalet manual 
Transpaletul manual  este foarte util atunci când trebuie să mutați dulapuri mari, seifuri și alte obiecte similare.
 
Folie de plastic
Folia de plastic este foarte frecvent utilizată pentru a proteja mobilierul și echipamentele electronice în timpul manipulării.
 
Move Solutions oferă clienților săi transpalete manuale care sunt reglabile, între 40 și 80 de centimetri în lățime, și pot fi folosite pentru a ridica obiecte cu o greutate de până la 2000 kg. Acest lucru reduce semnificativ timpul necesar pentru deplasare.

Etichetare corectă
Pentru articolele care necesită o manipulare specială, este obligatoriu să marcați cutia ca fiind „fragile”. Acest lucru permite angajaților de la firma de transport să mute cutiile cu grijă pentru a nu exista incidente. Paletizarea este o altă metodă eficientă de transport de obiecte mari, sau  mai multe obiecte în același timp.
 
Mărfurile sunt așezate pe paleți și asigurate cu folie și curele de prindere  pentru a preveni alunecarea sau căderea lor în timpul transportului. Așadar, dacă intenționați să vă mutați într-o casă nouă, vă recomandăm să luați în considerare toate aceste aspecte. Acest lucru este valabil mai ales dacă trebuie să transportați articole fragile, deoarece acestea necesită nu doar îngrijire specială, ci și echipamente adecvate de manipulare mobilă. 

Prin urmare, utilizarea materialelor de protecție și etichetarea corespunzătoare sunt esențiale pentru a vă proteja bunurile personale în timpul transportului. În același timp, vă recomandăm să apelați la profesioniști deoarece vă pot ajuta să transportați în siguranță lucrurile personale și într-un timp scurt.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *