Mutări mobilă: mutarea mobilierului greu de la etajele superioare nu e tocmai o sarcina ușoară, mai ales dacă blocul nu este prevăzut cu un lift spațios pentru marfă sau dacă trebuie să duci la bun sfârșit tot acest proces de mutare de unul singur. Însă, dacă alegi să colaborezi cu o firmă de mutări mobilă, totul va deveni ușor și  eficient.
 
Însă, înainte de a începe mutarea propriu-zisă, indiferent dacă ai ales să o faci singur sau să apelezi la o firmă specializată în mutări mobilă, te sfătuim să măsori dimensiunile mobilierului. De asemenea, stabilește o zi și un timp potrivit pentru a evita aglomerația și pentru a avea suficient spațiu și timp.
 
Un alt aspect foarte important este echipamentul adecvat. În acest sens, te sfătuim să investești în echipament adecvat precum centuri de ridicare, role sau cărucioare cu role pentru a ușura transportul. Totodată, asigură-te că ai și echipament de protecție, precum mănuși și încălțăminte stabilă. Dacă este posibil, demontează piesele mari ale mobilierului pentru a le putea transporta mai ușor. Păstrează șuruburile și piesele mici într-un sac etichetat pentru a facilita asamblarea ulterioară.
 
În ceea ce privește organizarea, este bine să ai un plan clar cu cei care te ajută și să comunici fiecare mișcare în avans pentru a evita incidentele neplăcute. Folosește metoda picioarelor ded mobilă pentru a deplasa piesele mai ușor pe scări.
 
Înainte de a începe să cobori mobilierul, asigură-te că nu există obstrucții pe traseu și că scările sunt curate și uscate. Totodată, așază centură de ridicare în mod corespunzător și  asigurându-te că mobilierul este fixat în mod uniform. Când încarci mobilierul în mașina de transport, mai întâi pune obiectele grele în partea de jos și asigurându-te că acestea sunt bine fixate pentru a evita alunecarea în timpul transportului.
 
Totuși, dacă mutarea mobilierului este prea dificilă sau riscantă, poți să apelezi la o firmă specializată în mutări, deoarece are experiența și echipament specializat.
 
Move Solutions este o firmă de mutări mobilă și transport care pune la dispoziția clienților săi o serie de echipamente și utilaje necesare pentru o mutare eficientă. Un astfel de utilaj este liftul exterior de mobilă. Este un echipament de ultimă generație, marca Klaas, montat pe șasiu Nissan Cabstar foarte potrivit pentru transportul pieselor voluminoase și grele de la etajele superioare.
 
Liftul exterior de mobilă poate ridica o greutate de până la 400 de kilograme, ajungând la o înălțime de 30 de metri, ceea ce permite accesul ușor la etajele superioare ale clădirilor, reducând astfel timpul necesar pentru un astfel de proiect.  
Firma Move Solutions vă oferă posibilitatea de a închiria liftul exterior pentru perioade flexibile, fie că este vorba de o oră, o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă. Acest avantaj oferă un grad ridicat de adaptabilitate în funcție de necesitățile specifice ale clienților.
Aceștia pot alege perioadele de închiriere care se potrivesc cel mai bine programului lor, oferindu-le astfel control asupra procesului de mutare.
 
Astfel, transportul pieselor de mobilier grele de la etajele superioare devine o sarcină rapidă și eficientă, eliminând în acest fel dificultățile asociate cu transportul pe scări sau prin spații înguste. Cu  capacitatea sa de a transporta piese de mobilier grele de la etaje superioare, la care accesul este destul de dificil, liftul exterior de mobilă pe care îl pune la dispoziție firma Move Solutions asigură un proces sigur și controlat de transport.
 
Move Solutions se distinge prin furnizarea de soluții eficiente de transport și manipulare mobilă, care simplifică procesul de relocare și îl fac mai accesibil și mai eficient. Cu liftul exterior de mobilă, dar și alte echipamente automatizate, precum pianoplanul (cu care se poate transporta mobila pe scări), firma Move Solutions pune la dispoziția clienților servicii de calitate în ceea ce privește întregul proces de relocare.
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *