Mutări mobilă – când vine vorba de manipularea mobilierului greu și transportul acestuia fără incidente la noua locuință, Move Solutions este cea mai bună opțiune pentru mutări rapide București. Fie că te muți într-un nou apartament, fie că dorești să schimbi sediul firmei, într-un nou cartier sau oraș, Move Solutions este răspunsul. Aceasta oferă servicii complete de relocare – împachetare și ambalare, transport, utilaje de manipulare mobilier greu, dar și închiriere spații de depozitare. Move Solutions înseamnă echipamente de mare performanță, cu care se pot transporta foarte ușor piese de mobilier grele de la etajele superioare sau pe scări. Astfel, dacă trebuie să transporți mobilier de la un etaj superior, trebuie să știi că Move Solutions dispune de lift exterior de mobilă cu care se pot coborî în afara clădirii piese de mobilier greu. Acest lift exterior de mobilă poate susține o greutate de 400 de kg și poate ajunge până la o înălțime de 30 de m. Totodată, este montat pe un șasiu Nisan și este marca Klaas.

Un alt utilaj, necesar pentru transportul pieselor de mobilier voluminoase, pe care Move Solutions îl pune la dispoziție, este pianoplanul – sau stair climber. Pianoplanul este un utilaj necesar pentru transportul  pe scări al obiectelor grele și voluminoase, precum piane, frigidere, seifuri și alte piese de mobilier din diferite materiale, cu o greutate maximă de până la 600 kg. Utilajul dispune de un sistem electric de funcționare și poate fi condus de  o singură persoană. 

În același timp, acesta are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea.
În ceea ce privește transportul, echipa Move Solutions se asigură întotdeauna că obiectele sunt atent  așezate în interiorul mașinii, astfel încât să nu se deplaseze în timpul transportului.

Dacă vorbim de spații de depozitare, Move Solutions oferă spre închiriere depozite care dispun de sistem de supraveghere 24/24 h și care sunt prevăzute cu guri de aerisire; astfel lucrurile personale vor fi păstrate în siguranță.

Prin urmare, atunci când faci o relocare de firmă sau te muți într-o altă casă, este bine să ai alături de tine o echipă de specialiști care să te ajute să ambalezi ușor eficient și care să te asigure că lucrurile tale vor ajunge fără deteriorări la destinație. Move Solutions este o echipă de specialiști care înseamnă promptitudine în executarea serviciului, dar mai ales siguranță.  Iată ce mai oferă Move Solutions:

Soluții de depozitare
O mutare înseamnă și lucruri care nu îți mai sunt necesare pentru moment, dar la care nu vrei să renunți încă. De aceea, pentru a nu renunța definitiv la obiectele pe care nu le mai folosești, poți apela la soluțiile de depozitare oferite de Move Solutions. Astfel, poți adăposti pentru o perioadă nedeterminată lucrurile pe care nu le folosești momentan, și astfel te asiguri că sunt pe deplin protejate.

Firma de mutări mobilă Move Solutions are experiență în orice tip de relocări, atât în mutări rezidențiale cât și când vorbim de mutări de firmă, în interiorul țării sau în afara ei. Move Solutions este astfel prima opțiune atunci când vine vorba despre mutări rapide în București, dar și în țară. Când vorbim de eficiență în ceea ce privește  serviciile de transport, cu Move Solutions te vei bucura de fiecare dată de o mutare rapidă și fără bătăi de cap.

În final, dacă vei ține cont de toate aceste informații și sfaturi, te vei putea bucura de o tranziție lină și fără incidente. În acest fel vei putea scăpa de stres, dar și de riscurile asociate transportului de mobilier de mari dimensiuni. Așadar, asigură-te că respecți sfaturile de mai sus și nu ezita să apelezi la o firma de mutări mobilă Move Solutions ori de câte ori este  necesar pentru a avea o relocare cât mai reușită.

 
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *