Mutări mobilă: atunci când te pregătești să te muți într-o casă nouă, colaborarea cu o firmă specializată în mutări mobilă va face întregul proces mai eficient și mai puțin stresant pentru tine. O astfel de firmă specializată are experiența necesară și un personal calificat, care va manipula obiectele tale cu grijă, reducând astfel riscul de deteriorare sau de pierdere a acestora. Prin urmare, dacă alegi să folosești serviciile unei firme de mutări mobilă, vei economisi timp și efort, deoarece vei lăsa specialiștii să se ocupe de întregul proces de relocare.
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions oferă servicii complete de relocare: materiale necesare pentru ambalare și împachetare, transport și spații de depozitare. Totodată, aceasta îți pune la dispoziție și utilaje speciale pentru transportul pieselor de mobilier de mari dimensiuni care nu pot fi transportate pe scări sau în liftul de marfă al blocului. 

Move Solutions îți pune la dispoziție un lift exterior de mobilă. Acesta este un  utilaj specializat, automatizat, care poate transporta mobilierul și alte obiecte grele sau voluminoase. Este necesar mai ales atunci când mobila trebuie mutată dintr-un apartament sau birou situat la înălțime. Acest lift exterior pentru mobilă poate fi manevrat de un singur șofer. Liftul, marca Klaas, este montat pe un șasiu Nissan Cabstar și poate ridica până la 400 kg. De asemenea, ajunge la  o înălțime de 30 m. 

Echipa  de profesioniști este instruită să utilizeze corect acest utilaj, garantând astfel că fiecare obiect este tratat cu grijă și precizie. În acest fel, liftul exterior de mobilă, de proveniență germană, permite lucrul precis, la cele mai bune standarde de siguranță, fiind disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

Un alt utilaj pus la dispoziție de Move Solutions este pianoplanul. Pianoplanul este un utilaj foarte util atunci când trebuie transportate pe scări piese de mobilier sau electrocasnice grele. Astfel, acesta facilitează manipularea pe scări a tuturor acestor obiecte grele și voluminoase, cu greutate maximă de până la 600 kg. 

Pianoplanul, sau „stair climber” este prevăzut cu un sistem electric de funcționare și se manevrează de o singură persoană. Acesta are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea. Mai apoi, obiectul va fi ancorat în chingi special prevăzute de platforma utilajului și va fi mutat de o singură persoană la nouă locație.

De asemenea, cu Move Solutions, ai opțiunea de a beneficia de spații de depozitare temporare sau pe termen lung, ceea ce-ți oferă flexibilitatea necesară de care ai nevoie.
Aceste spații de depozitare sunt de tipul unui container maritim și sunt prevăzute cu găuri de aerisire; astfel obiectele vor fi păstrate în condiții optime. Totodată, aceste depozite dispun de  securitate și monitorizare 24/24h. 
 
În ceea ce privește materialele de ambalare, Move Solutions dispune de echipamente de  bună calitate. Astfel, fiecare cutie sau material de ambalare furnizat de Move Solutions este astfel conceput pentru a te asigura că obiectele tale ajung la destinație fără daune. Totodată, echipa Move Solutions îți poate oferi și asistență în ceea ce privește ambalarea, în acest fel fiecare obiect este pregătit corespunzător pentru transport.
 
Dacă alegi Move Solutions, nu dispui doar de un serviciu de transport de calitate, ci beneficiezi de un partener de încredere care îți facilitează întregul proces de mutare. Indiferent de ce ai nevoie, spații de depozitare, utilaje profesionale sau materiale de ambalare, Move Solutions este alegerea perfectă pentru o experiență fără griji și bine gestionată.
 În concluzie, dacă alegi să colaborezi cu Move Solutions, mutarea într-o casă nouă nu va crea probleme și se va face într-un timp mai scurt. Apelează la o firmă de mutări mobilă pentru a transforma tranziția către  noua casă  într-o experiență plăcută și sigură.
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *