Mutări mobilă – așteptarea s-a încheiat în sfârșit și ai cheile casei în propriile mâini, dar oare știi cum să planifici și să organizezi întregul proces acomodare sau cum să întocmești lista de priorități odată mutat în  noua casă? Nu-ți face griji! Suntem aici pentru a te ajuta să duci până la capăt acest proces de relocare fără incidente sau costuri în plus. Iată ce trebuie avut în vedere în prima săptămână după ce te-ai mutat în noul apartament sau casă:

Schimbă încuietorile cât mai curând posibil

Nu există nicio modalitate de a ști câți rezidenți anteriori au cheile proprietății tale. Prin urmare, pentru un plus de securitate, este o idee bună să ceri unui lăcătuș să schimbe încuietorile atunci când te muți pentru prima dată. La urma urmei, nu vei dori vizitatori nedoriți. Odată ce ai făcut asta, asigură-te că înlocuiești și încuietorile ferestrelor, deoarece nu vei ști când au fost schimbate ultima dată. Este într-adevăr un cost suplimentar, dar siguranța că locuința ta este protejată locuinței  va face mutarea lină și cât mai plăcută posibil.

Furnizează citirea contorului de utilități

La finalizarea achiziționării noii locuințe, fotografiați contoarele de gaz și de electricitate din cas veche și cea nouă. Totodată, păstrați documentele legale la îndemână în cazul în care aveți nevoie de ele. Nu există moment mai potrivit pentru a pune în ordine documentele personale decât atunci când te muți într-o nouă casă.

Un alt aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a te muta într-o casă nouă este verificarea tuturor instalațiilor pentru a nu exista scurgeri de gaze sau defecțiuni care trebuie neapărat reparate.

Schimbați furnizorii de utilități dacă este cazul

Mutarea într-o altă casă este cel mai bun moment pentru a schimba furnizorul de energie sau gaze, deoarece este posibil să găsești o ofertă mai bună în noul cartier sau oraș în care te-ai mutat. Totodată, în mod similar, actualizarea adresei de pe permisul de conducere și certificatul de proprietate a mașinii este importantă – și este relativ simplu de făcut online.

Achiziționarea unei case noi este, fără îndoială, o perioadă foarte interesantă, dar poate fi și stresantă deoarece s-ar putea să simți că ai o listă insurmontabilă de lucruri de făcut pentru a te asigura că totul merge bine. De aceea, este bine să ceri sfatul unui consilier financiar care vă poate ajuta să te asiguri că ești pregătit pentru mutare și astfel te va sprijini pe toată durata acomodării în noua casă. În altă ordine de idei, dacă vorbim de mutări mobilă, este important să apelezi la serviciile unei firme de transport specializată care să-ți ofere asigurarea lucrurilor personale și care să facă tot acest proces de relocare să fie eficient, deci fări incidente.

Move Solutions este o firmă de mutări mobilă și transport care îți poate oferi servicii complete de relocare. Acest lucru înseamnă că se poate ocupa de fiecare etapă, începând cu ambalarea mobilierului –  de multe ori este greu de transportat și manipulat deoarece este greu sau fragil; în acest caz trebuie să știi că firmă de mutări mobilă Move Solutions  oferă utilaje performante de ultimă generație cu care se pot transporta în condiții sigure mobilier greu fie pe scări  – în acest caz se folosește pianoplanul cu care se pot transporta pe scări orice tip de mobilier, dar și electrocasnice mari sau instrumente muzicale -, fie în exteriorul clădirii –  în acest caz se folosește liftul exterior pentru mobilă.

Totodată, Move Solutions îți oferă și spații de depozitare, de tipul unui container maritim – foarte utile dacă vrei să depozitezi pentru o vreme mobilier sau alte obiecte personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *