Mutări rezidențiale: Te-ai săturat de apartamentul tău mic? Încă te mai gândești la canapeaua mov pe care ai văzut-o în magazin și pe care nu o poți cumpăra pentru că nu are loc în livingul tău? Vrei o masă nouă în bucătărie, dar unde să o așezi? Ei bine, acestea sunt doar câteva semne care îți spun că trebuie să-ți schimbi locuința.

Înainte de a lua o astfel de decizie importantă, analizează-ți situația financiară și fă-ți un buget realist pentru achiziționarea noii locuințe, mai ales dacă vrei să faci un credit bancar. Așadar, ia în considerare costurile inițiale, cum ar fi avansul în cazul în care o cumperi prin bancă, precum și cheltuielile lunare: întreținere, transport și alte utilități. Analizează mai întâi piața imobiliară pentru a identifica casele care se potrivesc criteriilor tale și bugetului alocat. Verifică zona în care intenționezi să te muți: dacă școala pentru copii este aproape sau ce mijloace de transport ai la dispoziție.  

Dar acest proces de mutare nu este unul simplu, deoarece trebuie să planifici din timp toate etapele de relocare (împachetare și ambalare, demontare mobilier voluminos, închiriere firmă de transport etc.) și să acorzi o atenție deosebită ambalării obiectelor fragile și valoroase pe care trebuie să le muți în noul apartament.

Prin urmare, o planificare atentă, cu câteva săptămâni înainte de ziua mutării propriu-zise, va face ca întregul proces de relocare să fie unul ușor și fără daune materiale sau de altă natură. 

Etapă următoare include împachetarea obiectelor și transportul acestora spre noua locuință. Dacă nu o poți face singur, poți apela la cu o firmă specializată în mutări rezidențiale.  Aceasta  dispune de personal calificat care se va ocupa de întregul proces de mutare. Totodată, firma de mutări îți poate pune la dispoziție și spații de depozitare, foarte important dacă  intenționezi să cumperi mobilier nou însă nu vrei să îl arunci pe cel vechi.

Move Solutions vă oferă servicii complete de mutare: materiale necesare pentru ambalare, utilaje performante pentru transportul mobilierului greu care nu poate fi cărat pe scări sau cu liftul de marfă al blocului, transport și spații de depozitare.

Între aceste servicii, amintim liftul exterior pentru mobilier greu. Este un utilaj specializat în transportul mobilierului voluminos din locuri greu accesibile, fiind capabil să transporte mobilă și alte obiecte grele sau voluminoase de la etajele superioare. Acest echipament  este necesar mai ales atunci când muți mobilierul dintr-un apartament sau  birou situat la un etaj superior. Este de marcă Klaas, fiind montat pe un șasiu Nissan Cabstar. Totodată,  poate ridica  o greutate de până la 400 kg și ajunge la o înălțime de 30 m.

Un alt echipament oferit de Move Solutions este pianoplanul. Acest utilaj este  foarte util dacă aveți de transportat mobilier sau electrocasnice grele în sus și în jos pe scări. Acesta permite o  manipulare ușoară a tuturor acestor obiecte grele și voluminoase pe scări, cu o greutate maximă de până la 600 kg.

Cu Move Solutions, aveți și opțiunea de a închiria spații de depozitare pentru câteva zile  sau pe termen lung, ceea ce vă oferă flexibilitatea  de care aveți nevoie pentru a aranja noul apartament. Aceste spații de depozitare sunt de tip container maritim și au găuri de aerisire, pentru o mai bună păstrare a obiectelor personale Totodată, aceste depozite au pază și monitorizare  permanentă 24/7.

Dacă alegeți Move Solutions, nu doar că veți beneficia de servicii de mutare de calitate, ci și de un partener loial. Așadar, când vorbim de mutări rezidențiale, indiferent de serviciile de care aveți nevoie, fie că este vorba de spații de depozitare, utilaje profesionale sau materiale de ambalare, Move Solutions este alegerea perfectă pentru o relocare sigură și eficientă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *