Mutări rezidențiale: tranziția dintr-un apartament mai mic într-unul mai mare aduce cu sine o serie de provocări. Unul dintre aspectele cele mai importante este gestionarea spațiului suplimentar. Adesea, ne confruntăm cu dificultăți în a decora corespunzător noul spațiu, deoarece trebuie să alegem piese de mobilier care să se potrivească atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
De aceea, este important să ai un plan bine gândit pentru aranjarea obiectelor, astfel încât să optimizezi fiecare cameră în parte.
 
În ceea ce privește cheltuielile suplimentare pentru noul mobilier sau alte elemente de design interior, reprezintă o altă provocare financiară. Astel, poți fi tentat să achiziționezi multe lucruri noi pentru a umple spațiul, dar este important să fii responsabili în ceea ce privește bugetul și să faci achiziții ponderate. De asemenea, adaptarea la un spațiu mai mare  presupune ajustări în ceea ce privește  curățenia. Chiar dacă o casă mai mare este un prilej de bucurie, mai mult spațiu înseamnă adesea mai multe responsabilități în ceea ce privește menținerea ordinii în interiorul casei.
 
În acest sens, atunci când te pregătești să te muți într-un apartament mai mare, planificarea eficientă este cel mai important pas pe care trebuie să-l faci.
Mai întâi, începe prin a face o listă detaliată a lucrurilor pe care le ai și evaluează ce este necesar cu adevărat în noua casă. Selectează cu atenție obiectele pe care le vei lua cu tine și cele pe care le vei dona sau vinde, mai ales dacă dorești să reamenajezi noua casă.
Aspectele cheie care necesită o atenție sporită sunt dimensiunile noului apartament și amenajarea acestuia, astfel încât să îți optimizezi cât mai bine spațiul. Măsoară cu atenție piesele de mobilier și alege-le în funcție de configurația noului apartament.
 
 
Pe de altă parte, colaborarea cu o firmă de mutări mobilă va face procesul mult mai ușor. o astfel de firmă specializată în manipularea și transportul mobilierului, de mari dimensiuni sau fragil, are experiență și dispune de utilaje speciale pentru relocari de orice fel, rezidențiale sau de firme, ceea ce reduce cu mult riscul deteriorărilor sau pierderea lucrurilor personale.
De asemenea, un plus al unei astfel de colaborări este economia de timp și efort, deoarece personalul este calificat, deci eficient. Acesta se va ocupa de toate detaliile legate de mutare.
 
Însă, asigură-te că firma aleasă este de încredere. Prin urmare, verifică recenziile și referințele celor care au apelat la serviciile acesteia. În plus, întreabă despre asigurarea pentru eventualele daune. Colaborarea cu o firmă de mutări mobilă nu doar că face mutarea mai eficientă, dar și mai liniștitoare, deoarece lucrurile personale vor fi mutate în siguranță, deci nu vor exista deteriorări sau pierderi în timpul manipulării sau în timpul transportului la noua locație.
 Move Solutions oferă servicii complete de ambalare, manipulare și transport, dar și soluții de depozitare. Aceștia pun la dispoziția clienților săi spații de depozitare de tipul unui container maritim. Acesta este spațios și prevăzut cu găuri de aerisire, astfel că obiectele depozitate vor fi păstrate în condiții optime. Totodată, aceste spații depozitare dispun de  sisteme de supraveghere video 24/24h pentru o securitate permanentă.

De asemenea, Move Solutions oferă clienților săi echipamente performante de mutări mobilă, de proveniență germană, cu care se poate muta foarte ușor mobilierul greu și fragil indiferent de etaj. Un astfel de utilaj este liftul exterior pentru mobilă care este foarte util dacă aveți de mutat mobilier voluminos sau greu de la un etaj superior. Acest lift este montat pe un sașiu Nissan Cabstar, marca Klaas, și poate ridica până la 400 kg, ajungând la o înălțime de 30m. Acesta este fabricat în Germania și permite o bună manipulare a mobilierului greu și voluminos. Acest echipament poate fi închiriat pentru o oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

În final, conștientizarea acestor posibile probleme ce pot apărea atunci când vorbim de mutări rezidențiale îți oferă posibilitatea de a pregăti din timp tot acest proces de relocare pentru a face tranziția cât mai ușoară și plăcută posibil.
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *