Mutări rezidențiale – o relocare, indiferent că vorbim de schimbarea locuinței sau a sediului unei firme, înseamnă în primul rând o bună organizare a timpului. De aceea, dacă ai planificat o astfel de schimbare în viața ta, acest articol te va ajuta să te organizezi eficient, mai ales dacă nu ești familiarizat cu tot acest proces complex.  Prin urmare, este nevoie mai întâi de o planificare riguroasă a întregului proces de tranziție, care înseamnă o serie de pași importanți, cu atât mai mult cu cât vrei să eviți cheltuielile în plus. Iată ce trebuie avut în vedere atunci când îți faci planul pentru relocare:

Fă o listă a tuturor lucrurilor pe care le ai de făcut atât înainte, cât și după mutare. Spre exemplu, achiziționarea de utilaje pentru transportul către mașină a mobilierului sau al altor obiecte grele sau fragile, cele din urmă necesitând o atenție deosebită – spre exemplu,  un transpalet manual. Totodată, colaborare cu o  firmă de mutări mobilă te va elibera de mult stres.

Așadar, pentru a nu fi luat prin surprindere, te sfătuim să începi  cu câteva săptămâni înainte de data mutării.

Ia-ți timp pentru a împacheta corespunzător piesele de mobilier și alte obiecte personale. De asemenea, te sfătuim să etichetezi fiecare cutie pentru a ști exact cum să organziezi spațiul în noua casă.

Prin urmare, alege să colaborezi cu o firmă de mutări mobilă însă asigură-te că este una de încredere. Pentru a fi sigur că ai ales bine, cere recomandări de la prieteni sau familie și caută recenzii online astfel te vei asigura că alegi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale.

Un alt aspect important, dacă trebuie să muți echipamente mari de birou – computer, mese de mari dimensiuni, planifică cu atenție programarea livrării astfel încât să fie sincronizată cu data mutării tale.

De asemenea, înainte de a preda cheile noilor chiriași sau proprietari pentru vechea locuință,  asigură-te că  o lași curată pentru noii proprietari.

De asemenea, un aspect ce nu trebuie neglijat, este pregătirea unui  kit de primă trebuință  care să conțină lucruri esențiale pentru primele zile în noua casă, cum ar fi haine de schimb, produse de igienă personală, medicamente, o trusă de unelte bază și veselă.

În concluzie, o planificare riguroasă ce este făcută înainte de mutarea într-o casă nouă va face întregul proces de relocare mai puțin stresant și fără întârzieri sau alte incidente neplăcute.

Firma de mutări mobilă Move Solutions pune la dispoziția clienților personal calificat cu experiență în domeniu. Astfel fiecare aspect al procesului de mutare va avea în vedere nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client.

În același timp, Move Solutions dispune de materiale de ambalare de bună calitate pentru a proteja fiecare piesă de mobilier sau electrocasnicele.

Totodată, Move Solutions se asigură că fiecare detaliu este luat în considerare și că fiecare etapă a procesului este gestionată așa cum dorești. Iată ce îți oferă mai exact Move Solutions:

Înainte de a derula aceste mutări rezidențiale, echipa Move Solutions efectuează o evaluare detaliată a obiectelor și a nevoilor tale. Pe baza acestei evaluări, îți vor oferi o ofertă completă.

Totodată, Move Solutions oferă o asigurare completă pentru toate bunurile tale în timpul procesului de mutare. Astfel, în cazul unui incident nefericit, vei fi acoperit în ceea ce privește  eventualele daune sau pierderi.

 

Servicii suplimentare opționale

În plus față de serviciile standard de mutare, Move Solutions oferă și o serie de servicii cum ar fi depozitarea temporară a bunurilor, ambalarea și dezasamblarea mobilierului, dar și închirierea de utilaje de ultimă generație pentru manipularea mobilierului de la etaje superioare și pe scări, precum stair climber și lift exterior pentru mobilă.

Move Solutions înseamnă relocare eficientă și personal calificat cu experiență în orice tip de mutări rezidențiale sau de firme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *