Mutări rezidențiale – dacă ați achiziționat recent o casă în București sau în provincie, ați putea fi tentați să faceți singuri mutarea pentru a economisi niște bani. cu toate acestea, acest proces de relocare poate fi destul de stresant dacă nu vă organizați timpul eficient sau dacă nu apelați la o firmă de mutări mobilă profesionistă. În articolul următor vă prezentăm o serie de motive pentru care este bine să apelați la profesioniști atunci când schimbați locuința. Move Solutions are experiență în astfel de mutări rezidențiale. astfel că vă poate ajuta să parcurgeți foarte ușor toate etapele de relocare fără daune materiale sau pierderi pe durata transportului.

Un  prim motiv pentru care ar trebui să apelezi la Move Solutions  în loc să o faci singur este siguranța transportului. Mai mult, dacă nu sunteți obișnuiți să mutați obiecte grele, firma dispune de personal calificat care se poate ocupa în locul dumneavoastră de fiecare etapă în parte. Acest lucru înseamnă că vor ambala și împacheta corespunzător fiecare obiect în parte. Totodată, dacă locuiți la un etaj superior, iar blocul nu dispune de lift pentru marfă, angajații noștri vor manipula cu grijă mobilierul fie pe scări, cu ajutorul unui pianoplan sau stair –climber, fie în afara blocului cu ajutorul unui lift exterior pentru mobilă. Pianoplanul este un echipament performant de mutare care este astfel gândit să transporte pe scări mobilier greu și voluminos, precum instrumente muzicale sau seifuri cu o greutate maximă de până la 600 de kg. Acest pianoplan este electric și poate fi condus de o singură persoană.

Un alt motiv pentru care este bine să apelați la Move Solutions este acela că vă oferim spații de depozitare pe care le puteți închiria pentru diferite perioade. Acestea sunt dotate cu sistem de supraveghere pentru o mai bună siguranță a lucrurilor personale.

Liftul nostru exterior pentru mobila, marca Klaas pe care îl pune la dispoziția clienților Move Solutions este montat pe un șasiu Nissan Cabstar. Acesta poate ridica pana la 400 kg și  ajunge la o  înălțime de 30 de metri. Liftul este fabricat în Germania și permite lucrul precis cu cele mai bune standarde de siguranță și la un raport optim cost-valoare. Utilajul este disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

După cum puteți observa, mutarea se face mult mai ușor și mai sigur dacă apelați la  ajutorul unei firme de mutări mobilă profesionistă.

În ceea ce privește depozitarea, Move Solutions vă oferă  servicii de depozitare în containere maritime pentru a menține în stare bună mobilierul și alte bunuri personale. Depozitul este prevazut cu serviciu de paza 24/24h deoarece siguranța bunurilor este primordială. Prin urmare,  containerele sunt de cea mai bună calitate și sunt prevăzute cu găuri de aerisire, astfel obiectele din interior sunt păstrate în condiții optime.  Totodată, așezarea obiectelor în interior este foarte importantă și se face în funcție de dorința clientului. Un astfel de spațiu de depozitare se închiriază cu 600 RON+TVA/lună.

Un alt serviciu important oferit de Move Solutions este acela că vă pune la dispoziție toate materialele necesare pentru mutare: cutii din carton de cea mai bună calitate și de diferite dimensiuni, folie cu bule, cărucioare, transpalet, paturi pentru a proteja mobilierul, mai ales dacă este unul fragil și are nevoie de un transport special.

În final, vă recomandăm să rezervați data pentru mutare cu cel puțin două până la patru săptămâni în avans, astfel încât este cel mai probabil să obțineți o oră sau o dată care se potrivește cel mai bine programului dumneavoastră. Firma de mutări mobilă Move Solutions vă poate oferi asistență pentru a găsi împreună perioada potrivită pentru relocare, mai ales în  sezonul aglomerat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *