Mutări mobilă: mutarea într-un apartament nou aduce cu sine o serie de schimbări în rutina zilnică în ceea ce privește împachetarea, bugetul alocat, alegerea firmei de mutări mobilă și transport, iar lista poate continuă. Însă, dacă vei planifica atent toate aceste etape, poți economisi atât bani, cât și timp, ceea ce înseamnă o tranziție usoară și fară probleme, dar și costuri mai mici.
 
Iată câteva sugestii despre cum să obții o mutare  cât mai eficientă și mai rapidă într-o casă nouă:
 
Planifică în avans
Începe prin a-ți face o listă detaliată a lucrurilor pe care trebuie să le faci înainte de mutare. Acest lucru te va ajuta să te organizezi mai bine și să eviți neglijarea unor detalii importante.
 
Stabilește un buget
Stabilește un buget pentru mutare care să includă cheltuielile pentru ambalare, transport și eventualele servicii de mutare pe care ți le va oferi firma de mutări mobilă. Cercetează pentru a găsi cele mai bune oferte și servicii la prețuri competitive.
 
Împachetează eficient
Achiziționează din timp cutii și materiale pentru ambalare, precum folii cu bule de aer, cutii de împachetat, bandă adezivă etc. Etichetează fiecare cutie cu conținutul și camera în care vor trebui depozitate cutiile. Acest lucru va facilita considerabil procesul de dezambalare și instalare în noua locuință.
 
Decluttering
 Înainte de a începe să ambalezi, fă o selecție a lucrurilor pe care nu le mai folosești sau nu le mai dorești. Poți dona sau vinde aceste obiecte pentru a nu încărca inutil spațiul din noua casă. În plus, cu cât ai mai puține lucruri de mutat, cu atât va fi mai ușor și mai ieftin.
 
Începe cu cel puțin o săptămână înainte pregătirea
 Nu lăsa ambalarea și pregătirea pentru ultima zi. Începe cu câteva săptămâni înainte și împarte munca în etape, astfel încât să eviți aglomerația și stresul din ultima clipă.
 
Servicii profesionale de mutare 
 Ia în considerare angajarea unei firme profesionale de mutări mobilă. Aceasta îți va asigura o ambalare corespunzătoare, transport sigur și chiar dezambalare în nouă locuință. Totodată o firmă de mutări mobilă îți poate pune la dispoziție materiale și echipamente pentru relocare, dar și spații de depozitare pentru perioade mai scurte sau mai lungi în funcție de necesitățile tale.
 
Asigurarea transportului
Dacă alegi să faci mutarea cu mașina personală, trebuie să te asiguri că vehiculul este pregătit pentru transportul obiectelor fragile. Așadar, acordă o atenție deosebită obiectelor fragile pentru a nu se deplasa sau lovi în timpul transportului.
 
Ia în calcul o mutare treptată
Dacă timpul îți permite, poți face o mutare treptată. Spre exemplu, mai întâi poți transporta obiectele mici și necesare înainte de ziua dedicată mutării pieselor de mobilier mari sau a obiectelor care necesită o manipulare mai atentă. Acest lucru va reduce stresul și aglomerația din ziua mutării.
 
Instalează rapid obiectele de care ai nevoie în fiecare zi
 După ce ai ajuns în noua locuință, începe cu instalarea rapidă a elementelor esențiale, cum ar fi patul, electrocasnicele și produsele de igienă. Acest lucru îți va permite să te simți confortabil chiar din primul moment din noua ta casă.
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions se poate ocupa în locul tău de întreg procesul de relocare atât în ceea ce privește etapa de împachetare, cât și cea de transport și  depozitare. Astfel vei avea la dispoziție spații de depozitare de tip container maritim. Acestea sunt prevăzute cu găuri pentru a nu apărea umezeală și dispun de pază 24/24 h. Totodată, Move Solutions dispune de echipamente de ultimă generație, cum este pianoplanul sau liftul exterior de mobilă pentru a asigura o manipulare eficientă și într-un timp scurt.
În final, amintește-ți să fii organizat, să planifici din timp relocarea și sa fii flexibil în fața schimbărilor neprevăzute.  Astfel vei reuși să economisești atât timp, cât și bani în procesul de mutare în noul tău apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *