Relocare – mutarea într-o nouă casă poate fi stresantă și de multe ori costisitoare, dacă nu planifici eficient acest proces de tranziție. Dar știi ce este mai rău de atât? Petele neașteptate, zgârieturile, dar și alte daune aduse mobilierului tău preferat, mai ales dacă alegi să le muți de unul singur și nu apelezi la o firmă de mutări mobilă profesionistă.  În acest articol îți oferim o serie de informații prețioase astfel încât să ai parte de o relocare fără stres și mai ales fără pierderi sau deteriorări ale lucrurilor personale. După cum vei observa în textul de mai jos, chiar dacă mobila este dificil de mutat, mai ales cea de mari dimensiuni sau foarte grea, însă cu o planificare riguroasă a acestui proces de relocare și evident cu puțin ajutor și din partea noastră, vei reuși să duci la bun sfărșit această sarcină grea și cu o binemeritată odihnă odată ajuns în noua ta casă.  Iată ce poți face pentru a proteja mobila atunci când te muți!

  1. fă o listă cu tot ce trebuie să muți în noua casă;
  2. achiziționează din timp toate materialele de care ai nevoie pentru ambalare și manipulare mobilă;
  3. pregătește mutarea cu câteva săptămâni înainte de ziua propriu-zisă a mutării;
  4. apelează la o firmă de mutări mobilă pentru a scurta timpul de transport și ambalare.

În altă ordine de idei, când te muți, este important să te asiguri că mobila ambalată nu se „destramă” în timpul transportului. În acest sens, te sfătuim să așezi mobilierului astfel încât să nu existe zone goale în camion sau mașina de transport folosită. În același timp, trebuie să păstrezi cutiile grele sub cele ușoare și să completezi spațiul dintre ele cu pachete mici. Astfel îți va fi mai ușor să le scoți din camion. Totodată, este bine să înfășori fiecare cutie de mobilier cu lenjerie de pat și pături pentru o protecție suplimentară.

Nu vrei să muți mobila singur? Atunci cere ajutorul unor profesioniști.

Angajează o firmă de mutări mobilă profesionistă pentru a nu deteriora obiectele de artă sau alte moșteniri valoroase pentru tine. Însă, înainte de a apela la o firmă de mutări, asigură-te că este de încredere și dispune de personal calificat.

Firma de mutări mobilă Move Solutions are experiență în orice tip de relocare, atât în mutări firme cât și în mutări internaționale, indiferent de cantitatea de obiecte transportate sau de exigențele clienților săi. Move Solutions se poate ocupa nu doar de transportul mobilierului la noua destinație, ci de întregul proces de tranziție. Acest serviciu include și etapa de ambalare și împachetare. Totodată, Move Solutions îți poate pune la dispoziție spații de depozitare de tipul unui container maritim care sunt prevăzute cu sistem de aerisire și supraveghere 24/245 h. Un alt serviciu avantajos pe care îl oferă Move Solutions este acela că pune la dispoziție echipamente performante de manipulare mobilier sau obiecte de mari dimensiuni, precum liftul exterior de mobilă sau pianoplanul. Aceste două utilaje sunt automatizate și foarte eficiente dacă trebuie să muți mobilier pe scări sau de la etaje superioare. De aceea, când vorbim de eficiență în ceea ce privește  serviciile de relocare, dacă vei apela la  Move Solutions, te vei bucura de o mutare rapidă și fără cheltuieli în plus.

În concluzie, dacă vei ține cont de toate aceste informații și sfaturi, te vei putea bucura de o tranziție fără incidente. Prin urmare, atunci când dorești să te muți în altă casă, ajutorul pe care ți-l  oferă o firmă de mutări mobilă este net superior ajutorului oferit de prieteni. Așadar, apelează la Move Solutions și scapă de stres și de cheltuieli în plus.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *