Relocare – când vorbim de transportul mobilierului de mari dimensiuni, demontarea atentă, ambalarea corespunzătoare și utilizarea echipamentului adecvat sunt esențiale pentru a se evita deteriorarea acestuia. Astfel, dacă vei avea în vedere câteva strategii bine gândite, vei putea preveni accidentele neplăcute. În acest articol ți-am pregătit o serie de sfaturi practice pentru a dispune de un transport fără incidente.
 
Prima etapă este demontarea pieselor mari de mobilier, cum ar fi picioarele de la mese sau scaune. În acest fel corpul de manevrat va fimai ușor de transportat si se va reduce, de asemenea, riscul de zgârieturi sau deteriorări din timpul transportului. Iată și celelalte etape:
 
Ambalare corectă
Folosește materiale de ambalare adecvate, cum ar fi folii cu bule de aer, folii de plastic și paturi, cele din urmă sunt foarte importante deoarece te ajută să transporți ușor mobilierul. Înfășoară cu grijă piesele de mobilier pentru a le proteja împotriva zgârieturilor și lovirilor. Asigură-te că au colțurile și marginile bine protejate.
 
Echipament adecvat
Investește în echipament de transport adecvat, cum ar fi cărucioare pentru mobilier. Acestea îți vor ușura efortul și  vor proteja mobilierul în timpul mutării.
 
Planificare atentă a rutei
Stabilește  ruta înainte de a începe transportul, astfel încât să eviți suprafețele accidentate sau scări abrupte. Verifică dacă mobilierul poate trece prin uși și pe coridoare fără a fi forțat.
 
Echipa de ajutoare
Recrutează o echipă de ajutoare pentru a facilita procesul de transport. Astfel, poți distribui greutatea și poți asigura, totodată, manipularea corectă a pieselor de mobilier.
 
Protecție pentru podea
Așază materiale de protecție pe podea pentru a preveni zgârieturile în timp ce miști piesele de mobilier. Aceasta este o măsură simplă, dar eficientă care te  va ajuta să protejezi atât mobilierul, cât și podeaua.
 
Verificare periodică
Pe parcursul procesului de transport, oprește-te periodic pentru a verifică starea mobilierului. Asigură-te că toate legăturile și ambalajele sunt în continuare intacte și ajustează-le dacă este necesar.
 
Move Solutions se remarcă în domeniul serviciilor de mutări mobilă prin oferirea clienților de utilaje performanțe, pentru un transport mai ușor și mai eficient.
Unul din acestea este liftul exterior de mobilă. El  facilitează transportul mobilierului de la etajele superioare. Indiferent dacă te muți într-un apartament sau birou amplasat la înălțime, liftul exterior de mobilă elimină dificultățile legate de coborârea și urcarea mobilierului pe scări înguste sau în spații strâmte. 
Eficiența și siguranța sunt prioritățile noastre, iar liftul exterior reprezintă soluția ideală pentru mutări fără bătăi de cap. Acest lift exterior suportă o greutate de 400 de kg și poate urca până la 30 de metri. Este de marca Klaas și funcționează pe un șasiu Nissan.  
 
Cel de-al doilea utilaj pus la dispoziție de Move Solutions este pianoplanul – denumit și stair climber. Acest utilaj inovator permite echipei noastre să transporte cu ușurință obiecte masive pe scări, eliminând astfel efortul fizic și riscul de deteriorare. Indiferent cât de dificile sunt scările, acest pianoplan face posibilă mutarea obiectelor grele fără compromisuri ce țin de siguranța acestora.
 
Utilizarea liftului exterior și a stair climber-ului accelerează procesul de relocare, economisind timp și energie. Cu tehnologii moderne și personal specializat, Move Solutions garantează siguranța absolută a mobilierului tău pe toată durata întregului proces de transport.
 
În concluzie, Move Solutions se distinge prin experiență și serviciile de înaltă calitate pe care le oferă clienților săi. Datorită echipamentelor sale de calitate superioară pe care le pune la dispoziția clienților, mutarea mobilierului devine o experiență plăcută, iar stresul doar o amintire. Cu Move Solutions, mutările vormai simple, mai rapide și eficiente, iar clienții pe deplin mulțumiți.
Move Solutions este pregătită să facă față celor mai complexe cerințe de transport mobilier și celor mai exigenți clienți.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *