Relocare: schimbarea locuinței include de obicei o serie de etape de care trebuie să ții cont pentru a nu întâmpina probleme în procesul de mutare. Acest lucru înseamnă liste peste liste, drumuri la magazin pentru a cumpăra cutii, folii etc, dar și mult efort fizic. Totuși, nu trebuie neapărat să fie așa! Dacă vei face o scurtă listă cu obiectele pe care dorești să le iei în noua casă și dacă vei apela la  o firmă specializată în transport mobilă, totul va deveni mult mai ușor. Astfel, acest proces va fi mai puțin stresant decât te-ai aștepta. În acest articol îți vom prezenta serviciile pe care le oferă firma Move Solutions atât în ceea ce privește ambalarea mobilei și  transportul acesteia, nu în ultimul rând, spațiile de depozitare pe care le pune la dispoziție.
 
Dar, mai înainte de toate, trebuie să faci o listă cu obiectele pe care dorești să le muți și etapele de parcurs. Acest plan trebuie să includă ambalarea obiectelor, găsirea unei noi locuințe, precum și închirierea sau vânzarea celei vechi. Cu cât detaliezi mai mult acest plan, cu atât va fi mai ușor să-l urmezi. Folosește un calendar  pentru a-ți monitoriza progresul și pentru a te asigura că nu omiți nimic.
 
O altă etapă esențială în procesul de relocare este o evaluare obiectivă a obiectelor tale. Alege ceea ce merită să fie mutat în noua locuință. De aceea, înainte de a ambala obiectele, asigură-te că ai toate materialele necesare, cum ar fi cutii, hârtie de ambalat, folie cu bule și bandă adezivă. Ambalează fiecare obiect cu atenție pentru a evita deteriorarea acestora în timpul transportului.
 
Sau apelează la serviciile unei firme de mutări mobilă. Colaborarea cu o astfel de firmă profesionistă va face o diferență semnificativă în procesul de relocare, atât ca timp de mutare, cât și ca efort; să nu mai vorbim de stres. Move Solutions are experiență în gestionarea fiecărei etape de relocare, de la ambalarea și încărcarea obiectelor în camion până la transportul și descărcarea lor în noua locuință.
 
Aceasta dispune de personal calificat care se va asigura că obiectele fragile sau valoroase sunt ambalate corespunzător pentru a nu suferi zgârieturi sau alte deteriorări în timpul transportului. Astfel, întregul proces de relocare este supravegheat cu atenție  pentru ca toate obiectele să fie încărcate și  protejate corespunzător.
Dacă locuiești la un etaj superior într-un bloc care nu dispune de lift de marfă, Move Solutions îți poate pune la dispoziție un lift exterior mobilă. Astfel, mobilierul greu va fi transportat foarte ușor de la etajele superioare. Acest lift exterior, marca Klaas,  poate ridica o greutate de până la 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 m.  Utilajul poate fi închiriat pentru o oră, jumătate de zi sau o zi întreagă. Un alt utilaj pe care Move Solutions îl pune la dispoziție clientului este pianoplanul. Acest echipament este foarte util pentru a transporta obiecte mai și grele pe scări – piane, mobilă grea, frigidere etc. Acesta suportă o greutate maximă de până la 600 de kg.
Pe lângă aceste echipamente, Move Solutions oferă spații de depozitare de tip container maritim. Acestea dispun de serviciu de pază 24/24h și pot fi închiriate pe  perioade diferite, în funcție de preferințele clientului. Totodată, sunt prevăzute cu găuri, ceea ce înseamnă că obiectele tale vor fi păstrate în condiții optime.
 
În ceea ce te privește, nu trebuie decât să te relaxezi și să te bucuri de noua ta locuință. Astfel, cu ajutorul firmei de mutări mobilă Move Solutions, procesul de relocare va fi unul ușor și deloc stresant. În concluzie, colaborarea cu o firmă de mutări mobilă profesionistă este de preferat pentru a face tranziția către noua ta casă cât mai plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *