Relocare firmă – mutarea unei firme într-o altă locație necesită o planificare atentă și mai ales o bună organizare, dar și o întocmire a unei liste cu toate etapele de tranziție. În acest fel lucrurile personale vor ajunge fără deteriorări la noua destinație, iar timpul alocat acestei tranziții va fi respectat întocmai. În acest articol îți prezentăm  pașii pe care trebuie să-i faci pentru a duce la bun sfârșit tot acest proces de relocare, fără incidente și costuri neprevăzute. Iată câteva sfaturi despre cum să muți echipamentele tehnice de birou într-o nouă locație:

Planifică în avans mutarea

Începe planificarea mutării cu cel puțin câteva săptămani înainte de data mutării. Totodată, stabilește o dată pentru mutare și asigură-te că toți angajații sunt informați.

Evaluează echipamentele

Înainte de mutare, evaluează toate echipamentele tehnice de birou pe care le ai. Verifică dacă funcționează corespunzător și dacă au nevoie de reparații sau înlocuiri. Eventual, mută doar o parte dintre ele și testează-le în noul sediu. Verifică dacă sistemele IT, rețelele și alte echipamente de birou funcționează corespunzător în noua locație. Dacă ai nevoie de ajutor, apelează la o echipă specializată în spații de birouri de închiriat.

Împachetează echipamentele cu grijă și fă-le o probă la noua locație

Ambalează echipamentele cu atenție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Folosește cutii adecvate, materiale de protecție și etichetează-le corespunzător. În ceea ce privește transportul, alege o firmă de mutări specializată în transportul echipamentelor tehnice. Asigură-te că echipamentele sunt transportate în condiții de siguranță.

După ce ajung la noua locație, instalează echipamentele conform planului. Asigură-te că toate conexiunile sunt făcute corect și că echipamentele funcționează așa cum trebuie.

După instalare, testează fiecare echipament pentru a te asigura că funcționează corespunzător. Verifică conexiunile la rețea, imprimantele, telefoanele și alte dispozitive.

Organizează spațiul de lucru

După ce ai instalat echipamentele, organizează spațiul de birou astfel încât să fie eficient. Asigură-te că fiecare angajat are acces ușor la echipamentele de care are nevoie.

De asemenea, un alt aspect important,  actualizează documentația firmei cu noua adresă și informațiile de contact. În același timp, informează angajații despre schimbările și asigură-te că au toate resursele necesare pentru a-și desfășura activitatea în noua locație.

firmă de mutări mobilă îți poate fi de mare ajutor atunci când trebuie să transporți echipamente grele de birou de la etaje superioare. Iată cum te poate ajuta:

  • Echipamente specializate pentru manipularea și transportul obiectelor grele;

Acestea includ scări, platforme, role, curele și alte dispozitive care facilitează mutarea echipamentelor de birou de la etaje superioare.

  • Personal calificat cu experiență;

O firmă de mutări mobilă îți poate pune la dispoziție personal calificat cu experiență în manipularea și transportul echipamentelor grele. Ei știu cum să le ridice, să le transporte în siguranță și să le așeze în noul spațiu.

Totodată, o firmă de mutări îți poate organiza întregul proces de mutare și astfel va asigura o mutare fără probleme.

În ceea ce privește transportul echipamentelor de birou grele de la etaje superioare, această este într-adevăr o sarcină greu de gestionat de unul singur.  Însă, o firmă de mutări va prelua această sarcină, astfel încât tu să nu fii nevoit să depui efort fizic.

Un lift exterior de mobilă, care poate fi pus la dispoziție de o firmă de mutări, este astfel proiectat pentru a transporta obiecte grele, cum este mobilierul sau echipamente tehnice de birou de mari dimensiuni, în exteriorul clădirii.

Lifturile exterioare de mobilier sunt montate pe exteriorul clădirii și pot fi acționate manual sau electric. Ele au un sistem de cablu sau șină care permite ridicarea și coborârea mobilierului. Aceste lifturi sunt ideale pentru o relocare firmă unde trebuie să muți mobilier greu, cum ar fi dulapuri, mese sau alte obiecte voluminoase și pot fi folosite în locuințe, birouri sau alte spații comerciale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *