Schimbare locuință: deși la prima vedere mutarea într-o nouă casă este un eveniment ce aduce bucurie și multe planuri, adesea vine la pachet cu o serie de activități care trebuie făcute din timp și care trebuie să fie foarte bine organizate. În acest sens, una dintre cele mai importante etape pe care trebuie să le ai în vedere este planificarea atentă a procesului de relocare și transportul obiectelor personale la noua locuință.

Schimbare locuință: deși la prima vedere mutarea într-o nouă casă este un eveniment ce aduce bucurie și multe planuri, adesea vine la pachet cu o serie de activități care trebuie făcute din timp și care trebuie să fie foarte bine organizate. În acest sens, una dintre cele mai importante etape pe care trebuie să le ai în vedere este planificarea atentă a procesului de relocare și transportul obiectelor personale la noua locuință. Însă, înainte de a demara acest proces de tranziție, te sfătuim să achiziționezi din timp toate materialele necesare pentru împachetare, dar și pentru manipularea pieselor de mobilier grele precum paturi pentru mobilă sau folii cu bule. Totodată, trebuie să alegi dacă realizezi acest proiect de unul singur sau apelezi la o firmă de manipulare și transport mobilă.
În acest articol îți vom prezenta care sunt punctele forte ale unei colaborări cu o firmă de mutări mobilă atunci când ai în plan o schimbare locuință rapidă și fără incidente. Iată  ce avantaje îți oferă un transport profesionist atunci când vorbim de o mutare în casă nouă:
 
Experiență și personal calificat
O firmă mutări mobilă și transport are experiență în ambalarea, manipularea și transportul în siguranță a obiectelor. Acest avantaj înseamnă că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește pagubele materiale sau alte evenimente neprevăzute.
Transport de bună calitate
Datorită echipamentelor performante și a angajaților cu experiență, transportul va fi unul eficient și mai rapid decât dacă ai alege să parcurgi toate aceste etape de unul singur.
Asigurarea bunurilor
O firmă de mutări mobilă îți oferă opțiuni de asigurare pentru bunurile transportate, ceea ce înseamnă că ești protejat în caz de pagube materiale sau pierderi.
Firma de mutări mobilă Move Solutions oferă servicii de calitate tuturor clienților săi. Aceasta se ocupă de întregul proces de relocare, iar acest lucru include servicii de împachetare și ambalare, materiale și echipamente de manipulare mobilier greu și de mari dimensiuni, dar și închiriere de spații pentru depozitare, cu sistem de supraveghere inclus, pentru perioade mai scurte sau mai lungi în funcție de necesități.

În ceea ce privește utilajele performante de manipulare mobilă, Move Solutions dispune de lift exterior mobilă, marca Klaas, cu care se poate ajunge foarte ușor la etajele superioare ale blocului. Acesta este montat pe un șasiu Nissan Cabstar și poate ridica până la 400 kg, ajungând la o înălțime de 30 m. Liftul exterior de mobilă este de proveniență germană  și permite o manipulare precisă și este  fabricat la cele mai bune standarde de siguranță. Utilajul este disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.
Move Solutions pune la dispoziție și un pianoplan, cunoscut cu numele de stair climber. Pianoplanul este un echipament de transport ce facilitează manipularea și transportul pe scări al obiectelor grele și voluminoase, precum  frigidere, seifuri și alte obiecte care au o greutate maximă de până la 600 kg. Utilajul este electric și are capacitatea de a ridica obiectul de la podea.
Prin urmare, dacă dorești să faci totul de unul singur și ai disponibilitatea de a investi timp și energie într-o mutare DIY, poți economisi bani însă nu ai garanția că lucrurile personale vor ajunge întregi la destinație. Pe de altă parte, dacă dorești o relocare ușoară, fără stres și costuri suplimentare, te sfătuim să alegi colaborarea cu o firmă cu experiență în mutări rezidențiale, astfel bunurile tale vor fi manipulate și transportate cu profesionalism.
În final, o planificare atentă a acestui proces de tranziție este extrem de importantă. De aceea este bine să te asiguri că pregătesti din timp o listă cu tot ce trebuie mutat și cum vei organiza primele zile din noua casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *