Solutia perfecta pentru mutarea ta

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.
Mutăm totul simplificat

Mutarea perfecta in 5 Pasi

De la evaluare gratuită la mutarea propriu-zisă, urmați cei 5 pași simpli pentru o tranziție fără stres și eficientă cu Move Solutions.
Move Solutions

Ce oferim?

Pentru o mutare fara griji este important ca firma de relocari sa vina in ajutorul tau. De aceea, la Move Solutions, iti oferim in primul rand o echipa profesionista, echipamente si accesorii de o calitate superioara. De asemenea, asiguram bunurile implicate in fiecare proces de relocare. Pentru ca doar lucrurile tale se transporta, nu si grijile!

ESTIMARE GRATUITA

Un reprezentant se va deplasa la locatia de origine, dupa caz si la locatia de destinatie, unde va evalua volumul si complexitatea relocarii, oferind sfaturi si propuneri pentru o mutare fara griji.

POLITA DE ASIGURARE

Asigurarea bunurilor este gratuita si obligatorie pentru fiecare mutare de bunuri. Pentru o relocare fara griji.

ECHIPAMENTE SPECIFICE

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior.

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuie asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de la impachetare pana la pozitionare.