MOVE SOLUTUONS

Depozitari

Va oferim servicii de depozitare in containere maritime pentru a mentine in stare buna mobilierul si bunurile dumneavoastra. Depozitul este prevazut cu serviciu de paza 24/24h.

Siguranta bunurilor este prioritatea noastra, asadar acestea vor fi depozitate in containere noi cu guri de aerisire pentru a fi pastrate in cele mai bune conditii.

Asezarea obiectelor in spatiul de depozitare este foarte importanta si se realizeaza in functie de dorinta sau necesitatea de utilizare.

Un spatiu de depozitare se inchiriaza cu 600 RON+TVA/luna.

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Spatiu pazit 24h/24h
  • Spatii inchise speciale fara umezeala si praf
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea corespunzatoare a bunurilor
  • Transport la cerere
Move Solutions! Solutia perfecta pentru mutarea ta.
01.

DEMONTARE

02.

IMPACHETARE

03.

MANIPULARE

04.

DESPACHETARE

05.

POZITIONARE

Cu ce te putem ajuta

La cerere, ne ocupam si de mutarea dumneavoastra, incepand cu demontarea mobilierului, impachetarea si pregatirea acestuia pentru depozitare, punerea la dispozitie de cutii pentru impachetare, chiar si cu cateva zile inainte de mutare pentru a putea realiza inventarul obiectelor si sortarea acestora, apoi vom transporta bunurile de la locatia dumneavoastra catre depozitele firmei noastre.

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

7
ANI DE EXPERIENTA
4.8
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva. Ideale pentru impachetarea bibliorafturilor, a documentelor.

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

SERVICII DE TIP HANDYMAN

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

CUTII DE PLASTIC

Folosite pentru relocarea echipamentelor IT, astfel incat un post de lucru va fi impachetat intr-o singura cutie.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

ETICHETAREA SI REASEZAREA CONFORM PLANULUI

Pentru mutari sedii, incepem pregatirea mobilierului si a echipamentelor prin etichetarea acestora intr-o ordine clara. La destinatie, acetea vor fi reasezate conform planului furnizat.

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori. Astfel, timpul pentru mutarea firmei se reduce cu aproximativ 50%.

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuiesc asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de mutare de la impachetare pana la pozitionare.