MOVE SOLUTUONS

Lift exterior de mobila

Liftul nostru exterior pentru mobila, marca Klaas montat pe un sasiu Nissan Cabstar, poate ridica pana la 400 kg, ajungand la o inaltime de 30 m.

Liftul de mobila de inalta calitate fabricat in Germania permite lucrul precis cu cele mai bune standarde de siguranta si la un raport optim cost-valoare.

Utilajul este disponibil pentru inchiriere la ora, jumatate de zi sau o zi intreaga.

Avantajele utilizarii unui lift exterior:

MUTAREA MOBILIERULUI FOLOSIND LIFTUL EXTERIOR ESTE SOLUTIA CEA MAI BUNA

Aveti mobilier sau echipament de mutat, dar accesul este dificil? Solutia este simpla ... inchiriati un lift exterior.

 • Trasee scurte de transport. Pentru obiectele grele, uneori este recomandat sa nu folositi scara sau zona de intrare pentru piesa de mobilier corespunzatoare.
 • Utilizarea unui lift exterior este o alternativa importanta, in special pentru marfurile extrem de voluminoase, mari sau grele, deoarece o casa de scari este adesea prea ingusta.
 • Când utilizati un lift exterior de mobila, acesta este instalat in exteriorul cladirii.
  Mobilierul si cutiile nu mai sunt manipulate pe scari, ci prin intermediul liftului printr-o fereastra sau peste balconul din apartament.
 • Un lift exterior creeaza o flexibilitate suplimentara si poate accelera transportul efectiv.
 • Economisiti timp si bani
 • Protectia scarilor cladirii si a peretilor
Move Solutions! Solutia perfecta pentru mutarea ta.

DE CE SA NE ALEGETI

 • Oferim un serviciu excelent conceput pentru a va ajuta sa depasiti orice tip de problema de acces
 • Operatorii nostri sunt complet instruiti si intotdeauna incantati sa ofere sfaturi si asistenta
 • Operam 7 zile pe saptamana
 • Daca este necesar, va putem oferi servicii complete de mutari sau oameni suplimentari pentru a ajuta

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

SERVICII EXCELENTEE

SFATURI SI ASITENTAE

ORIUNDE SI ORICAND

RESURSE UMANE

7
ANI DE EXPERIENTA
5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE

REZIDENTIAL

Multe dintre blocurile mai vechi nu au lift de marfa si nu este practic sa se utilizeze liftul pentru persoane. Incercarea de a cobori sau ridica la un anumit etaj acea canapea de 4 locuri sau un pat king-size pe scari sau pe usa ingusta poate duce la lovirea peretilor. Este mult mai usor de utilizat un lift exterior special prevazut in aceste situatii limita pentru a economisi timp, bani si efort.

Pe langa mobilierul de dimensiuni mari, liftul nostru poate fi folosit pentru obiecte de mobilier grele, pentru cutii si orice alte bunuri. Cu un lift de mobila, mobilierul voluminos sau greu poate fi transportat direct la etajul potrivit.

Liftul nostru inclinat protejeaza mobilierul si interiorul si garanteaza o siguranta optima pentru toti cei implicati.

COMERCIAL

In cazul salilor de fitness, a restaurantelor aflate la etaje superioare, solutia utilizarii liftului exterior este cea mai buna. Mutarea sau livrarea echipamentelor la etajul respectiv se face pe traseul cel mai scurt, pe fereastra, terasa sau balcon.

Achizitionarea noului frigider poate pune problema cum sa il ridici in restaurantul de la etajul doi! Raspunsul usor este sa folositi liftul nostru exterior pentru ridicarea acestuia. Operatiunea se va termina intr-un timp scurt si cu minim de efort.

CONSTRUCTII

Liftul exterior este ideal pentru servicii precum ridicarea ferestrelor si a materialelor generale de constructie.

Astfel de articole pot fi ridicate pana la o inaltime de 30 m, echivalentul etajului 9 sau 10 in functie de accesul utilajului nostru cat mai aproape de cladire.

OBIECTE GRELE

Cand accesul este dificil, indiferent daca se datoreaza usilor inguste sau liftul este prea mic, avem echipamente specializate pentru a va ajuta.

Liftul nostru de ridicare a mobilierului poate facilita transportul unui pian, fie prin fereastra sau balcon, echipa noastra experimentata va poate ajuta.

MUTARE SEDII

In cazul cladirilor de birouri unde nu exista lift de marfa, numarul de obiecte este prea mare sau sunt prea grele si dificil de transportat pe scari sau pe liftul existent, sau exista activitate in cladire si nu se doreste deranjul, este mult mai usor si mai sigur sa folositi liftul exterior pentru mutarea mobilierului.

Firma noastra de mutari va discuta cu dumneavoastra cea mai buna varianta pentru mutarea sediului.