MOVE SOLUTUONS

STAIR CLIMBER

Pianoplanul este un utilaj special conceput pentru a facilita manipularea si transportul pe scari a anumitor obiecte grele si voluminoase, precum piane, frigidere, seifuri si alte obiecte din diferite materiale, cu o greutate maxima de pana la 600 kg.

Utilajul are functionare electrica, se manevreaza de o singura persoana, are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea. Obiectul va fi ancorat in chingi special prevazute de platforma utilajului si va fi mutat de o singura persoana la noua locatie.

Avantajele utilizarii unui pianoplan:

Rapid si inteligent

Unul sau doua persoane sunt suficiente pentru mutarea unui seif de 600 kg, de exemplu. In alt caz ar fi nevoie de 7-8 persoane, ceea ce ar consuma timp si bani in plus. De asemenea, persoanele implicate in mutare nu vor ridica greutate, pianoplanul incarca si descarca singur obiectul de la podea.

Siguranta

Nivelul de siguranta este independent de forma si greutatea obiectului transportat. Utilajul este echipat cu o frana electromagnetica ce asista operatorul in mod continuu. Obiectul este ancorat de platforma mobila cu sisteme speciale ce nu permit deplasarea acestuia.

Usor de folosit si de manevrat

Utilajul este controlat de la panoul de comanda aflat pe maner, de un joystick, ce permite miscari delicate si precise. Multumita dimensiunilor reduse si sistemului de elevatie pe role, pianoplanul se poate roti in spatii inguste.

Scopuri multiple

Poate fi folosit intr-o multitudine de situatii, urcare si coborare pe scari, transport pe teren denivelat sau cu obstacole (praguri, inclinari ale terenului), precum si pentru mutarea a diferite obiecte de dimeniuni si greutati dificil de controlat in alt mod.

Echipament electric

Este un echipament electric cu autonomie de 50 etaje, poate fi folosit fara probleme la interior, fara degajari de fum sau miros.

Move Solutions! Solutia perfecta pentru mutarea ta.

DE CE SA NE ALEGETI

  • Singura firma de mutari cu un astfel de echipament de manipulare obiecte grele.
  • Siguranta peretilor, scarilor si a podelelor, nu va exista riscul lovirii acestora,
    mutarea se va realiza delicat si precis.
  • Transport rutier cu autoutiliara prevazuta cu rampa pentru urcarea utilajului incarcat.

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

7
ANI DE EXPERIENTA
4.8
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE

Unde putem folosi Stair Climber?

REZIDENTIAL

Urcarea sau coborarea scarilor cu electrocasnice, sau o pianina, cu o canapea sau obiecte decorative de greutate mare intr-un bloc de apartamente este foarte usoara folosind acest utilaj pentru manipularea pe scari.

De asemenea, nu veti risca sa loviti pereti, podele sau scari.

COMERCIAL

Dotarea unei bucatarii de restaurant implica manipularea unor obiecte grele, precum cuptoare, plite sau altele de acest gen.

Pianoliftul va ajuta sa le transportati fara sa fie nevoie de implicarea unui numar mare de personal pentru manipulare.

FIRME

Firmele sunt cele care detin seifuri, poate cel mai dificil de manipulat datorita greutatii lor, poate fi vorba si de alte dulapuri metalice de diferita dimensiuni sau copiatoare.

Poate doriti doar mutarea acestora in alt loc pe acelasi etaj, cat de dificila sau chiar imposibila ar fi manipularea fara un utilaj precum cel al firmei noastre de mutari.

FABRICI SI HALE

Exista o multime de situatii si de obiecte in care se justifica utilizarea utilajului nostru pentru mutare.

Chiar daca fabricile sunt la parter, poate aveti 3 trepte de urcat, sau o inclinatie a terenului dificil de gestionat, sau aveti praguri de trecut, atunci transportul va fi foarte usor cu firma noastra de mutari.

EXPOZITII SI EVENIMENTE

Exista evenimente unde este nevoie sa aduceti anumite obiecte greu de manipulat, de urcat scari, de asezat pe pozitie. Noi putem sa va ajutam in orice situatie.