Spații de depozitare: cand ne renovam casa sau ne mutam intr-una noua, trebuie să ne înarmăm cu răbdare și o atenție deosebită în ceea ce privește planificarea întregului proces de relocare. De aceea, pentru a te bucura pe deplin de noua casă, trebuie să ai în vedere o serie de aspecte importante care țin de organizarea timpului și de modul în care transporți și depozitezi mobilierul  și alte lucruri personale.

De aceea, când vine vorba de depozitarea mobilierului și a altor bunuri pe durata lucrărilor de amenajare, este bine să știi că firma Move Solutions pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare temporare cu sistem de supraveghere, de tipul unui contaner maritim. Aceste spații de depozitare sunt prevăzute cu găuri de aerisire, astfel obiectele personale sunt păstrate în siguranță. Totodată, aceste spații de depozitare oferite de Move Solutions  oferă și flexibilitate din punct de vedere al fluxului de obiecte care intră și ies pe toată durata închirierii.  Acestea oferă o serie de beneficii atunci când renovăm locuința și avem nevoie de un loc temporar pentru a depozita mobilierul și alte obiecte personale; acestea vor fi păstrate în condiții optime.

Iată ce îți mai oferă spațiile de depozitare oferite de firma de mutări mobilă Move Solutions:

Păstrarea mobilierului în siguranță

Atunci când renovezi, este foarte important să protejezi mobilierul și alte bunuri de praf, umezeală sau eventuale deteriorări accidentale. Spațiile de depozitare cu chirie sunt prevăzute cu măsuri de securitate și control al mediului care se asigură că bunurile tale rămân în condiții bune pe toată durata închirierii.

Spațiu suplimentar

În cazul în care renovezi locuința, tranzitul  va fi greoi mai ales dacă ai mobilier voluminos. De aceea, un depozit închiriat îți oferă un spațiu suplimentar pentru a stoca mobilierul, permițându-ți în acest fel să lucrezi într-un mediu deschis și organizat.

Flexibilitate

Chiar și atunci când lucrările de renovare întârzie sau se extind, poți prelungi foarte simplu perioada de închiriere. Această flexibilitate face ca spațiul de depozitare să fie o soluție avantajoasă ce poate fi adaptată nevoilor tale pe toată durata renovării.

Reducerea stresului

Dacă alegi să depozitezi bunurile personale într-un astfel de spațiu sigur și convenabil, pus la dispoziție de Move Solutions, vei reduce stresul fără să-ți faci griji cu privire la siguranța și starea bunurilor tale.

Mai mult timp pentru tine

Să încerci să împachetezi și să depozitezi mobilierul la rude sau prieteni nu este tocmai o soluție inspirată, ci o sarcină obositoare și consumatoare de timp. Spațiul de depozitare cu chirie va elimina toate aceste bătăi de cap, permițându-ți astfel să economisești nu doar timp, ci și să elimini disconfortul creat celorlalți.

Îmbunătățirea eficienței renovării

Acest tip de depozitare face ca renovarea să fie eficientă, permițându-ți astfel să ai mai mult spațiu în apartament pentru a lucra, iar asta înseamnă o finalizare a lucrărilor într-un timp mai scurt.

Spațiile de depozitare oferite de Move Solutions reprezintă o soluție avantajoasă atunci când renovăm apartamentul și nu avem unde să depozităm temporar mobilierul și alte bunuri personale. Acestea oferă siguranță și în același timp reduc și stresul creat de o renovare sau o mutare într-o casă nouă. Astfel procesul de renovare mai fluid și mai plăcut. Prin urmare, dacă te pregătești pentru o renovare, ia în considerare această opțiune practică pentru depozitarea bunurilor personale.

Move Solutions oferă servicii de ambalare și transport, utilaje de ultimă geenrație precum stair climber și lift exterior pentru mobilă, dar și spații de depozitare de tip container maritim, prevăzute cu găuri pentru aerisire – astfel obiectele sunt păstrate în condiții optime –  și serviciu de pază 24/24h. Aceste spații de depozitare pot fi închiriate pe perioade mai scurte sau mau lungi în funcție de necesități.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *