Spații depozitare: atunci când vine vorba de o relocare firmă, spațiile de depozitare sunt esențiale pentru orice tip de afacere, indiferent de domeniul sau dimensiunea acesteia. Rolul principal al acestora este de a oferi un mediu sigur și  accesibil în care să depozitați obiectele personale și echipamentele de birou pentru  diferite perioade, mai ales dacă aveți în plan o reamenajare sediu firmă.

Aceste spații depozitare sunt foarte folositoare, de asemenea,  în cazul în care trebuie să mutați piese mari de mobilier dintr-o locație în alta și nu aveți spațiu liber în noua casă. Prin urmare, aceste depozite reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care au nevoie de spațiu suplimentar de depozitare pentru bunurile  personale sau cele de la firmă. Un alt aspect important este faptul că aceste spații depozitare pot fi închiriate într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru  nevoile specifice ale fiecărui client. Unele dintre ele sunt prevăzute cu pază 24/24h și cu aerisire pentru a păstra obiectele și mobilierul în condiții optime.

Vă prezentăm mai jos  cele mai utilizate spații de depozitare:

Spații  de depozitare standard
Aceste spații de depozitare pot fi închiriate într-o varietate de dimensiuni, mai mici sau mai mari, în funcție de preferințele clientului. Aceste spații sunt potrivite pentru depozitarea de mobilier, electronice sau alte obiecte voluminoase.

Spații de depozitare cu temperatură controlată
 Aceste spații sunt astfel concepute pentru a menține o temperatură optimă, fiind potrivite pentru a depozita piese de mobilier care sunt sensibile la schimbări de temperatură sau umiditate. Acest spațiu de depozitare este de obicei mai scump decât cel standard însă oferă o protecție suplimentară lucrurilor depozitate.

Spații depozitare de tip container maritim
Astfel de spații depozitare sunt destul de populare în rândul clienților deoarece oferă o serie de avantaje importante. Cel mai important dintre ele este siguranța lucrurilor din interior. Acestea  sunt realizate de regulă din oțel sau aluminiu și au încuietoare cu cheie, ceea ce înseamnă că obiectele  depozitate vor fi mai bine protejate. De asemenea, dispun de sisteme de alarmă pentru o protecție suplimentară, dar și de găuri de aerisire pentru o mai bună păstrare a obiectelor personale.

Dacă doriți să închiriați astfel de spații de depozitare, fie ele standard sau container maritim, trebuie să știți că le puteți închiria de la o firmă mutări mobilă. 
Aceasta va poate oferi, totodată, servicii complete de relocare precum împachetare și protejare mobilier, demontare, transport, dar și descărcarea ulterioară a acestuia. În plus, dispun de utilaje speciale pentru a manipula obiecte mari sau grele, precum lift exterior mobilă sau pianoplan, cărucioare cu roți sau  transportoare. 
În plus, o firmă mutări mobilă vă pune la dispoziție  servicii de depozitare sigure şi curate astfel încât obiectele depozitate să fie protejate de deteriorarea cauzată de factori interni sau externi. Totodată, o astfel de firmă specializată vă asigură lucrurile personale  în cazul unor evenimente neprevăzute. 
 
Prin urmare, colaborarea cu o astfel de firmă specializată înseamnă o serie de beneficii, precum: eliminarea stresului și a  efortului fizic în ceea ce privește manipularea și transportul  obiectelor grele și voluminoase. Astfel veți economisi timp și vă veți păstra obiectele protejate în timpul transportului de la o locație la alta. Prin urmare, o firmă de mutări mobilă se va ocupă de întregul proces de relocare, cu tot ce implică el: ambalare, transport, spații depozitare. Așadar, dacă veți apela la o firmă de mutări mobilă, veți economisi timp și efort, necesare pentru buna organizare și finalizarea unui astfel de proiect de relocare. 

În concluzie, aceste spații depozitare sunt soluții avantajoase și eficiente, fiind de un real ajutor dacă trebuie să depozitați obiecte sau mobilier pentru o perioadă determinată de timp, cu atât mai mult cu cât nu aveți suficient spațiu de depozitare în cazul unei reamenajări a locuinței.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *