Spații depozitare – dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru depozitarea obiectelor personale sau a mobilierului, trebuie să știi că printre serviciile pe care le oferă firmele de mutări mobilă se numără și  închirierea unor spații de depozitare. Această opțiune nu doar că simplifică procesul de depozitare, dar vine la pachet și cu numeroase beneficii suplimentare. În acest articol vom trece în revistă toate aceste avantaje, astfel încât să te bucuri de o relocare fără probleme în ceea ce privește mobilierul ce trebuie transportat sau eventuale amânări. Iată ce îți oferă o astfel de colaborare:
 
Depozitare sigură și convenabilă
O firmă mutări mobilă oferă spații de depozitare care pot fi închiriate pe  perioade scurte sau mai lungi, oferind astfel flexibilitate clienților în funcție de nevoile lor specifice. Acest lucru este extrem de util pentru cei care au nevoie de un loc sigur pentru obiecte pe termen limitat sau pentru o perioadă mai îndelungată, cum ar fi în timpul renovărilor sau în timpul perioadelor de relocare temporară.
 
Sisteme avansate de supraveghere
O caracteristică importantă oferită de multe firme de mutări mobilă este asigurarea unor sisteme de supraveghere avansate pentru spațiile de depozitare. Acestea asigură nu doar securitatea fizică a obiectelor depozitate, ci și asigurarea ca lucrurile personale încredințate vor fi păstrate în condiții optime. Sistemele de supraveghere includ camere video, alarme și acces controlat.
Un alt avantaj a acestei opțiuni este posibilitatea de a alege spații de depozitare în funcție de dimensiuni și configurații. Fie că ai nevoie de un spațiu mic pentru depozitarea unor obiecte mai mici sau de un depozit mai mare pentru mobilier voluminos, firmele de mutări mobilă oferă o gamă variată de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor individuale.
 
Acces ușor la lucrurile personale
Angajații unei firme de mutări mobilă înțeleg importanța accesului facil la bunurile depozitate. Prin urmare, veți avea acces permanent la spațiul de depozitare, ceea ce înseamnă că puteți adăuga noi obiecte în depozit oricând doriți.  
Totodată, în unele cazuri, firmele de mutări mobilă oferă opțiuni suplimentare de asigurare pentru bunurile depozitate, adăugând astfel un nivel suplimentar de protecție. Această opțiune vă oferă garanția că bunurile tale sunt acoperite în eventualitatea unor evenimente neașteptate.
 
Așadar, opțiunea de a închiria spații de depozitare puse la dispoziție de o firmă de mutări mobilă reprezintă o soluție practică și sigură pentru gestionarea spațiului din locuință, mai ales dacă ai în plan reamenajarea acesteia. Cu servicii care acoperă atât nevoile pe termen scurt, cât și cele pe termen lung, aceste firme specializate oferă un plus de confort și flexibilitate în procesul de depozitare a obiectelor personale.
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions vă oferă spații depozitare în containere maritime. Aceste depozite sunt prevăzute cu găuri pentru a păstra obiectele și mobilierul în condiții bune, fără umezeală. Totodată, depozitul este prevăzut cu serviciu de pază 24/24h deoarece siguranța bunurilor este prioritatea noastră. Un alt aspect importat, este modul în care sunt așezate obiectele în depozit.  Așezarea acestora în spațiul de depozitare este foarte importantă și se realizează în funcție de dorința sau de necesitatea de utilizare, totul la alegerea clientului.

Un astfel de spațiu de depozitare pus la dispoziție de firma de mutări mobilă Move Solutions se închiriază cu 600 RON+TVA/lună.

Pe lângă aceste spații de depozitare, Move Solutions vă pune la dispoziție și utilaje performante de transport mobilă. Un astfel de utilaj automatizat este pianoplanul, cu care se poate transporta pe scări mobila de mari dimeniuni, dar și instrumente muzicale precum piane. Un alt utilaj la fel de necesar, mai ales dacă locuiți la un etaj superior, este liftul exterior de mobilă. Acest utilaj este de proveniență germană, marca Klaas și este montat pe un șasiu Nisan. Acesta suportă o capacitate de 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *