transport mobilier

Manipularea și transportul mobilierului greu sau fragil poate fi o bătaie de cap atunci când dorești să schimbi locuința. De aceea, fie că îți renovezi casa, te muți într-o casă nouă sau pur și simplu dorești să reamenajezi locuința și ai nevoie de mai mult spațiu pentru mobilierul nou, această activitate în sine este destul de greu de finalizat dacă nu apelezi la ajutor profesionist. Având în vedere acest lucru, una dintre cele mai importante etape de luat în considerare când vorbim de o relocare este cea de planificare.  Această planificare trebuie făcută cu atenție astfel încât manipularea mobilierului și mai apoi transportul acestuia să se facă fără probleme și fără costuri în plus. Cu toate acestea, înainte de a porni la drum, este recomandat să cumperi din timp toate materialele necesare pentru transport mobilier, și aici vorbim nu doar despre ambalare și împachetare, ci și de utilaje performante de ridicat mobilierul greu și transportat pe scări. Un astfel de utilaj este stair climber –ul care te ajută să transporți ușor mobilierul pe scări și care poate fi închiriat pentru o oră sau pentru întreaga zi de la o firmă de mutări mobilă. Stair climber-ul este un dispozitiv de transport care facilitează manipularea și transportul obiectelor grele și voluminoase pe scări, cum ar fi frigidere, seifuri și alte articole de până la 600 kg. Acest echipament de mutat mobila este electric și poate ridica singur obiectele de pe sol.

Mai jos îți prezentăm care sunt beneficiile pe care ți le aduc serviciile oferite de Move Solutions:

Personal cu experiență și calificare

Firma de transport Move Solutions are experiență în ambalarea, manipularea și transportul în siguranță a bunurilor, fie că vorbim de mobilier greu sau de obiecte valoroase. Acest avantaj înseamnă că nu trebuie să îți faci griji cu privire la daune materiale sau alte evenimente neașteptate.

Manipulare mobilă și transport de calitate

Datorită echipamentelor noastre de ultimă generație și angajaților cu experiență, transportul va fi mai rapid decât dacă te-ai fi ocupat singur de această relocare.

Move Solutions oferă servicii de calitate tuturor clienților săi. Angajații calificați se ocupă de întregul proces de mutare, executând astfel servicii de ambalare și de manevrare echipamente performante automatizate pentru transportul mobilierului greu și mare, precum și închirieri de depozite, inclusiv sisteme de monitorizare pe termen scurt sau lung, în funcție de nevoile fiecărui client.

Move Solutions pune la dispoziția clienților săi lift exterior de mobilă, marca Klaas, cu care se poate ajunge cu ușurință la etajele superioare ale clădirii. Este montat pe șasiu Nissan Cabster, poate ridica până la 400 kg și atinge o înălțime de 30 de metri. Liftul pentru mobilier este fabricat în Germania, permite o manevrare precisă și este fabricat conform celor mai înalte standarde de siguranță. Echipamentul poate fi închiriat la oră, jumătate de zi sau zi.

Dacă totuși vrei să faci totul de unul singur și ești dispus să investești timp și energie în acest proiect obositor, poți economisi într-adevăr bani, dar nu există nicio garanție că bunurile tale vor ajunge intacte la destinație. Pe de altă parte, dacă dorești să te muți cu ușurință, fără stres sau costuri suplimentare – fără accidentări sau pagube materiale- îți recomandăm să apelezi la firma Move Solutions  care are experiență în mutări rezidențiale și de firme și se poate ocupa de manipularea și transportul bunurilor tale în mod profesional.

În final, nu uita că este foarte important să planifici cu atenție acest proces de tranziție. De aceea, este o idee bună să faci o listă în avans cu tot ce trebuie să muți în noua casă și cu programul primelor zile de după instalare în noua casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *