Transport mobilier –  manipularea și transportul mobilierului greu sau fragil este o sarcină destul de  obositoare pentru mulți dintre noi. Fie că este vorba despre renovarea unei locuințe, relocarea într-o altă locație sau pur și simplu dorești să faci mai mult loc pentru un mobilier nou, procesul este copleșitor, dar  mai ales consumator de timp. În astfel de situații, colaborarea cu o firmă de mutări mobilă este soluția salvatoare. În primul rând, o firmă specializată în transport mobilă se poate ocupa nu doar de transportul și demontarea mobilierului, ci și de montarea ulterioară a acestuia. În același timp, o firmă de mutări mobilă îți poate pune la dispoziție spații de depozitare în care poți păstra alte piese de mobilier pe care vrei să le integrezi mai târziu în noua casă. Acestea pot fi închiriate pentru perioade mai scurte sau mai lungi și dispun de supraveghere video 24/24h.
 
Iată ce alte avantaje îți oferă o astfel de colaborare:
 
1. Profesionalism și experiență
Firmele specializate în mutări mobilă dispun de personal calificat și experimentat în manipularea și transportul diferitelor tipuri de mobilier, inclusiv a celor grele și voluminoase. Acești profesioniști sunt familiarizați cu cele mai bune tehnici de manipulare și transport mobilă și se asigură totodată că întregul proces  decurge eficient și în condiții de siguranță.
 
2. Echipament și utilaje performante de manipulare și transport mobilier
O firmă de mutări mobilă este echipată cu instrumente și echipamente necesare pentru manipularea și transportul mobilierului greu într-un mod sigur și eficient. Astfel, de la echipamente de calitate superioară și utilaje de transportat mobilierul greu sau fragil de la etaje superioare sau pe scări – cum este pianoplanul și liftul exterior pentru mobilă – până la vehicule de transport bine întreținute și cu capacități diferite, serviciile oferite de o firmă de mutări mobilă și transport  ușurează foarte mult procesul de relocare și reduce riscul de accidente sau daune materiale.
 
3. Economie de timp și efort
Angajarea unei firme profesioniste de transport înseamnă timp și energie prețioasă pentru clienți. Astfel, în loc să petreacă ore sau chiar zile încercând să manipuleze și să transporte singuri mobilierul, aceștia pot lăsa în grijă specialiștilor această sarcină care de multe ori provoacă mult stres și costuri suplimentare.
 
Firma de mutări mobilă Move Solutions oferă servicii complete de relocare inclusiv ambalare, manipulare și transport, dar și utilaje performanțe precum liftul exterior pentru mobilă.

Acesta este de marcă Klaas, fiind montat pe un șasiu Nissan Cabstar, și poate ajunge până la 30 m înălțime, cu o greutate de până la 400 kg. Liftul de mobilă este fabricat în Germania, la cele mai bune standarde de siguranță și la un raport optim cost-valoare.
 Acest utilaj este disponibil pentru închiriere la oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

 Move Solutions pune la dispoziția clienților săi  un personal calificat și cu experiență în orice tip de transport mobilier, în interiorul țării sau în străinătate. Totodată, oferă clienților săi spații de depozitare de tipul unui container maritim. Aceste spații sunt de diferite dimensiuni și dispun de sistem dd supraveghere video 24/24 h. În același timp, aceste spații depozitare sunt prevăzute cu găuri de aerisire, astfel că mo mobilierul și celelalte obiecte depozitate în interior vor fi păstrate în condiții optime, departe de umezeală sau alți factori dăunători. De asemenea, aceste spații de depozitare pot fi închiriate pentru perioade mai scurte sau mai lungi în funcție de necesitățile fiecărui client.

În concluzie, firma de mutări de mobilă Move Solutions este un aliat valoros în procesul de relocari rezidențiale sau de firme. Datorită experienței pe care o are personalul calificat, dar și a resurselor de care dispune, Move Solutions te ajută să te muți ușor într-o nouă casă și se asigură că lucrurile transportate vor fi păstrate în condiții optime.
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *