Depozitari

Depozitari

Va oferim servicii de depozitare in boxe cu suprafete de tego, pentru a mentine in stare buna mobilierul dumneavoastra. Containerele sunt prevazute cu serviciu de paza 24/24h.

In cazul depozitarii, siguranta bunurilor este prioritatea noastra, asadar o parte din acestea vor fi impachetate in prealabil. Asezarea cutiilor in spatiul de depozitare este foarte importanta si se realizeaza de la cea mai grea la cea mai usoara, precum si in functie de dorinta sau necesitatea de utilizare.

CERE O COTATIE GRATUITA

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Spatiu pazit 24h/24h
  • Spatii inchise speciale fara umezeala si praf
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea corespunzatoare a bunurilor
  • Transport la cerere
Depozitari
Depozitari

Cu ce te putem ajuta

La cerere, ne ocupam si de mutarea dumneavoastra, incepand cu demontarea mobilierului, impachetarea si pregatirea acestuia pentru depozitare, punerea la dispozitie de cutii pentru impachetare, chiar si cu cateva zile inainte de mutare pentru a putea realiza inventarul obiectelor si sortarea acestora, apoi vom transporta bunurile de la locatia dumneavoastra catre depozitele firmei noastre.

CUTII DE CARTON

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva.

CUTII DE PLASTIC

CUTII DE PLASTIC

Vrei sa te asiguri personal de cum este impachetata vesela pe care o vrei la noua adresa? Noi iti livram cutiile de plastic necesare si hartia de impachetat.

GARDEROBE PENTRU UMERASE

GARDEROBE PENTRU UMERASE

Iti punem la dispozitie garderobe pentru umerase,cu ajutorul carora pastrezi forma si curatenia hainelor.

MATERIALE DE IMPACHETARE

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

LIFT EXTERIOR

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

RELOCARE IN LIPSA TA

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuiesc asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de mutare de la impachetare pana la pozitionare.

5
ANI DE EXPERIENTA
4.8/5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE