Mutari mobila

Mutari mobila

Stim cate greutati presupune procesul de mutari mobila si de aceea noi venim in ajutorul tau la cel mai bun raport pret/calitate. Oferim servicii complete de mutari mobila de la planificarea gratuita a procesului de mutare, demontarea mobilei, pregatirea pentru transportul mobilei precum si asamblarea acesteia la noua adresa. Si pentru ca tu sa fii linistit, pe tot parcusul sericiului de mutari mobila oferim asigurarea bunurilor.

CERE O COTATIE GRATUITA

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari mobila intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Demontarea si montarea oricarui tip de mobilier/mobila
  • Impachetarea/Protectia mobilierului
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea / despachetarea mobilei
  • Asezarea mobilierului pe pozitiile indicate
Mutari mobila
Mutari mobila

Cu ce te putem ajuta

Este important pentru noi sa cunoastem in detaliu procesul de mutare, de aceea firma noastra va ofera o evaluare a costurilor si consultanta GRATUITA la domiciliu. Dupa realizarea serviciului de mutari mobila, un angajat al firmei noastre impreuna cu dumneavoastra va realiza un control al calitatii.

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

CUTII DE CARTON

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva.

CUTII DE PLASTIC

CUTII DE PLASTIC

Vrei sa te asiguri personal de cum este impachetata vesela pe care o vrei la noua adresa? Noi iti livram cutiile de plastic necesare si hartia de impachetat.

GARDEROBE PENTRU UMERASE

GARDEROBE PENTRU UMERASE

Iti punem la dispozitie garderobe pentru umerase,cu ajutorul carora pastrezi forma si curatenia hainelor.

MATERIALE DE IMPACHETARE

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

LIFT EXTERIOR

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

RELOCARE IN LIPSA TA

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuiesc asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de mutare de la impachetare pana la pozitionare.

5
ANI DE EXPERIENTA
4.8/5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE