Mutari depozite si echipamente

Mutari depozite si echipamente

Stim ca fiecare mutare este unica si incercam sa intelegem fiecare nevoie a dumneavoastra, astfel incat sa realizam mutarea intr-un mod cat mai profesionist si placut la cel mai mic pret. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si materiale de cea mai buna calitate pentru protectia obiectelor.

CERE O COTATIE GRATUITA

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Demontarea si montarea oricarui tip de mobilier
  • Impachetarea/Protectia mobilierului
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea / despachetarea bunurilor
  • Asezarea mobilierului pe pozitiile indicate
Mutari depozite si echipamente
Mutari depozite si echipamente

Cu ce te putem ajuta

Este important pentru noi sa cunoastem in detaliu procesul de mutare, de aceea firma noastra va ofera o evaluare a costurilor si consultanta GRATUITA la sediu/punct de lucru. Dupa realizarea mutarii, un angajat al firmei noastre impreuna cu dumneavoastra va realiza un control al calitatii.

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

CUTII DE CARTON

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva.

CUTII DE PLASTIC

CUTII DE PLASTIC

Folosite pentru manipularea si transportul obiectelor fragile.

ECHIPAMENTE SPECIFICE MUTARI DEPOZITE

ECHIPAMENTE SPECIFICE MUTARI DEPOZITE

Pentru relocarea depozitelor punem la dispozitie lize manuale si motostivuitor.

MATERIALE DE IMPACHETARE

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

SERVICII DE TIP "HANDYMAN"

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

LIFT EXTERIOR

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori. Astfel, timpul se reduce cu aproximativ 50%.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

5
ANI DE EXPERIENTA
4.8/5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE