Mutari firme

Mutari firme

Stim ca fiecare mutare este unica si incercam sa intelegem fiecare nevoie a dumneavoastra, astfel incat sa realizam mutarea intr-un mod cat mai profesionist si placut la cel mai mic pret. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si materiale de cea mai buna calitate pentru protectia obiectelor.

Cutiile puse la dispozitie de catre firma noastra sunt speciale, destinate mutarilor de mobilier, banda adeziva si folia bubble pentru departamentele IT (calculatoare, laptopuri, imprimante etc.) iar folia stretch si paturi de bumbac pentru mobilier fragil.

Recomandam in majoritatea cazurilor o estimare a costurilor la locatia dumneavoastra pentru a stabili exact ce volum aveti de mutat, precum si personalul si materialele necesare mutarii.

CERE O COTATIE GRATUITA

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Demontarea si montarea oricarui tip de mobilier
  • Impachetarea/Protectia mobilierului
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea / despachetarea bunurilor
  • Asezarea mobilierului pe pozitiile indicate
Mutari firme
Mutari firme

Cu ce te putem ajuta

Va oferim un personal specializat in domeniul mutarilor si consultanti ce va vor sfatui pe parcursul intregului proces de mutare astfel incat relocarea sa se desfasoare in conditii de siguranta dar si la un pret corect pentru societatea dumneavoastra.

Autovehiculele noastre sunt special concepute pentru astfel de transporturi, carosate si echipate cu suprafete de prindere pentru ancorarea pieselor de mobilier si a obiectelor de dimensiuni mari.

Iar daca doresti ca activitatea firmei sa nu fie intrerupta, oferim serviciile noastre si in week-end sau pe parcursul noptii.

Pentru ca intelegem importanta functionarii neintrerupte a unei firmei!

CUTII DE CARTON

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva. Ideale pentru impachetarea bibliorafturilor, a documentelor.

CUTII DE PLASTIC

CUTII DE PLASTIC

Folosite pentru relocarea echipamentelor IT, astfel incat un post de lucru va fi impachetat intr-o singura cutie.

ETICHETAREA SI REASEZAREA CONFORM PLANULUI

ETICHETAREA SI REASEZAREA CONFORM PLANULUI

Pentru mutari sedii, incepem pregatirea mobilierului si a echipamentelor prin etichetarea acestora intr-o ordine clara. La destinatie, acetea vor fi reasezate conform planului furnizat.

MATERIALE DE IMPACHETARE

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

SERVICII DE TIP HANDYMAN

SERVICII DE TIP HANDYMAN

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

LIFT EXTERIOR

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori. Astfel, timpul pentru mutarea firmei se reduce cu aproximativ 50%.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

RELOCARE IN LIPSA TA

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuiesc asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de mutare de la impachetare pana la pozitionare.

5
ANI DE EXPERIENTA
4.8/5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE