MOVE SOLUTUONS

Mutari mobila

Stim cate greutati presupune procesul de mutari mobila si de aceea noi venim in ajutorul tau la cel mai bun raport pret/calitate.

Oferim servicii complete de mutari mobila de la planificarea gratuita a procesului de mutare, demontarea mobilei, pregatirea pentru transportul mobilei precum si asamblarea acesteia la noua adresa.

Si pentru ca tu sa fii linistit, pe tot parcusul serviciului de mutari mobila oferim asigurarea bunurilor.

Serviciile noastre

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.

  • Demontarea si montarea oricarui tip de mobilier/mobila
  • Impachetarea/Protectia mobilierului
  • Manipularea bunurilor in cele mai sigure conditii
  • Impachetarea / despachetarea mobilei
  • Asezarea mobilierului pe pozitiile indicate
Move Solutions! Solutia perfecta pentru mutarea ta.
01.

DEMONTARE

02.

IMPACHETARE

03.

MANIPULARE

04.

DESPACHETARE

05.

POZITIONARE

Cu ce te putem ajuta

Este important pentru noi sa cunoastem in detaliu procesul de mutare, de aceea firma noastra va ofera o evaluare a costurilor si consultanta GRATUITA la domiciliu. Dupa realizarea serviciului de mutari mobila, un angajat al firmei noastre impreuna cu dumneavoastra va realiza un control al calitatii.

Move Solutions va garanteaza calitatea serviciilor oferite!

7
ANI DE EXPERIENTA
5
RATING GOOGLE
1400
MUTARI EFECTUATE
19764
CUTII FOLOSITE

CUTII DE CARTON

Cutiile furnizate de compania noastra sunt ideale la depozitarea si transportul bunurilor sustinand o greutate de pana la 30 kg. Sunt cutii cu autoformare, foarte rezistente si nu necesita banda adeziva. Ideale pentru impachetarea bibliorafturilor, a documentelor.

MATERIALE DE IMPACHETARE

Folosim hartie speciala pentru impachetarea veselei, folie bubble pentru impachetarea obiectelor de mobilier fragile, folie stretch si paturi speciale pentru impachetare generala si banda adeziva pentru a proteja colturile mobilierului.

SERVICII DE TIP HANDYMAN

Punem la dispozitie personal in vederea manipularii diverselor obiecte.

CUTII DE PLASTIC

Folosite pentru relocarea echipamentelor IT, astfel incat un post de lucru va fi impachetat intr-o singura cutie.

CARUCIOARE PENTRU TRANSPORT

Echipa noastra utilizeaza carucioare cu roti pivotante ce ofera o foarte buna manevrabilitate. Acestea sunt un instrument excelent pentru manipularea si transportul obiectelor voluminoase.

TRANSPORT CU AUTOUTILITARE

Firma noastra detine autoutilitare ce au o lungime cuprinsa intre 4.3 si 4.5 metri si o inaltime de 2.3 m ce permite asezarea obiectelor inalte in pozitie verticala si o economisire de spatiu pentru un volum mare de obiecte. Totodata, acestea sunt echipate cu sisteme speciale de ancorare a obiectelor de mobilier si trapa hidraulica cu sarcina maxima de 750 kg.

ETICHETAREA SI REASEZAREA CONFORM PLANULUI

Pentru mutari sedii, incepem pregatirea mobilierului si a echipamentelor prin etichetarea acestora intr-o ordine clara. La destinatie, acetea vor fi reasezate conform planului furnizat.

LIFT EXTERIOR

Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior pentru a eficientiza procesul de mutare si a proteja liftul cladirii si peretii interiori. Astfel, timpul pentru mutarea firmei se reduce cu aproximativ 50%.

RELOCARE IN LIPSA TA

Stabilim impreuna unde trebuiesc asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de mutare de la impachetare pana la pozitionare.